Vetterstorp Västerås

Västerås Vetterstorp

Vetterstorp är ett litet, trivsamt och omtyckt bostadsområde strax väster om Västerås centrum. Här bor du nära lummiga, gröna naturområden och har kort avstånd till Västerås stadskärna. Våra hyresrätter i Vetterstorp är renoverade, och därmed trygga och moderna.

I bostadsområdet Vetterstorp har du nära till det mesta du behöver i vardagen och för en aktiv fritid. Det är ett område som är bekvämt att bo i, var du än befinner dig i livet.  

Hyra lägenhet och bo i Vetterstorp

Här i det trivsamma bostadsområdet Vetterstorp erbjuder Rikshem totalrenoverade hyreslägenheter i varierande storlekar för livets olika skeenden. Våra hyresrätter ligger på adresserna Karlavagnsgatan och Narvavägen och är i storlekarna 1 till 5 rum och kök.

Området Vetterstorp

I Vetterstorp bor du nära Oxbackens centrum som bland annat har apotek och mataffär. I närheten av din bostad finns fina grönområden och motionsspår som löper genom skogen. I området finns flera lekplatser att välja mellan, gräsytor och kälkbackar. Härligt för alla som uppskattar livet utomhus. 

Kommunikationerna till och från Vetterstorp är goda. Du tar dig enkelt in till och från Västerås centrum med buss. Om du föredrar att cykla tar det bara drygt tio minuter in till stan. Lika lång tid tar det på cykeln ner till Mälarens strand eller till Lögarängsbadet med inom- och utomhusbassäng.

 • Karlavagnsgatan 4-6, Karlavagnsgatan 8-10

  Karlavagnsgatan 4-6, Karlavagnsgatan 8-10

  Vintergatan 1, Karlavagnen 1
  Hyresrätter
  Byggnadsår
  1958
  Antal våningar
  8
  Hiss
  Ja
  Antal lägenheter
  153
  Lägenhetsstorlek
  1-4 rum och kök

  Varmgarage och kallgarage finns att hyra via Rikshems bostadskö.

  På Karlavagnsgatan finns parkeringsplatser utefter gatan. Hyresgäster som inte har garage kan ansöka om att hyra p-plats via Rikshems webbsida. Gästparkering finns i området.

  Tv -kabelnät är installerat, ComHems grundutbud ingår i hyran.

  Bredband, kollektiv-tv och ip-telefoni via Öppet nät, boende tecknar själv avtal.

 • Narvavägen 58-74

  Narvavägen 58-74

  Vetterstorp 3
  Hyresrätter
  Byggnadsår
  1965
  Antal våningar
  3
  Antal lägenheter
  54
  Lägenhetsstorlek
  2-5 rum och kök

  Varmgarage och parkeringsplats med och utan el finns att hyra via Rikshems bostadskö, gästparkering med betalautomat finns på Narvavägen.

  Bredband, kollektiv-tv och ip-telefoni via Öppet nät, boende tecknar själv avtal.