Malmö Möllevången

Möllevången är ett charmigt område där det vimlar av restauranger, kaféer, barer och nattklubbar. Möllan, som området kallas, erbjuder ett brett spektrum av smaker med spännande livsmedelsbutiker från alla världens hörn.

Möllevångstorget är känt för den populära livliga torghandeln som pågår varje dag där frukt och grönt med mera säljs till fördelaktiga priser. Här finns även populära Mitt Möllan; ett litet köpcentrum och mötesplats i ett som erbjuder unika butiker, food court, konst och kontor för kreatörer inom textil, foto och musik.

Möllevången ligger i hjärtat av Malmö Stad. På promenadavstånd når du Södervärns busstation där majoriteten av alla stads- och regionbussar passerar och längre ner på Ystadsgatan når du södra uppgången av Triangelns tågstation som tar dig till Malmö Central, Hyllie eller Köpenhamn på bara några minuter.

Våra hyreslägenheter i Möllevången förmedlas via Boplats Syd. För att titta närmre på och söka lediga lägenheter, besök www.boplatssyd.se

 • Ystadsgatan 8 A-E

  Ystadsgatan 8 A-E

  Jagten 7 Hyresrätter
  Byggnadsår
  1910
  Ombyggnadsår
  1975
  Antal våningar
  5
  Hiss
  Nej
  Antal lägenheter
  8

 • Amiralsgatan 58 A-D, Karlskronaplan 4 A-B

  Amiralsgatan 58 A-D, Karlskronaplan 4 A-B

  Insjön 3 Hyresrätter Lokaler
  Byggnadsår
  1936
  Ombyggnadsår
  2002
  Antal våningar
  4
  Hiss
  Nej
  Antal lägenheter
  42

  I fastigheten finns även två lokaler.

 • Amiralsgatan 54, Skanörsgatan 2

  Amiralsgatan 54, Skanörsgatan 2

  Tavlan 5 Hyresrätter
  Byggnadsår
  1937
  Ombyggnadsår
  2004
  Antal våningar
  5
  Hiss
  Ja
  Antal lägenheter
  23

  Parkeringsplats finns.

Rikshem i Malmö

Vid frågor om våra områden eller lägenheter i Malmö är du välkommen att kontakta oss. För lediga lägenheter se Boplats Syd.