Rikshem högst kreditbetyg i branschen

feb 20, 2015 13:00 - Pressmeddelande

Kreditvärderingsinstitutet Standard & Poor’s (S & P) bekräftar i en ny kreditrapport Rikshems kreditbetyg A-/Stable/A-1. Kreditbetyget är det högsta kreditbetyget bland svenska fastighetsbolag undantaget bolag helägda av stat, kommun och landsting.

Kreditvärderingsinstitutet Standard & Poor’s (S & P) bekräftar i en ny kreditrapport Rikshems kreditbetyg A-/Stable/A-1. Kreditbetyget är det högsta kreditbetyget bland svenska fastighetsbolag undantaget bolag helägda av stat, kommun och landsting.

– S & P bekräftar genom sin analys att Rikshem har ett fastighetsbestånd med hög kvalité, både vad gäller läge och standard. Det starka kreditbetyget särskiljer Rikshem från andra privata fastighetsbolag, säger Ilija Batljan, vice vd och chef för affärsutveckling på Rikshem.