Rikshem.se använder cookies för att ge dig bästa möjliga användarupplevelse. Jag vill läsa mer.

Pressinbjudan: Spadtag nyproduktion vårdboende - Kvarnlyckan

sep 25, 2015 08:30 - Pressmeddelande

Rikshem tar första spadtaget vid Kvarnlyckans vårdboende för att starta byggandet av ett modernt äldreboende med långsiktighet i åtanke. Produktionen sätts nu igång och kommer resultera i totalt 60 välplanerade vårdlägenheter, storkök samt personalytor och administrativa ytor. Vårdboendet beräknas vara klart för inflytt i december 2016.

Rikshem tar första spadtaget vid Kvarnlyckans vårdboende för att starta byggandet av ett modernt äldreboende med långsiktighet i åtanke. Produktionen sätts nu igång och kommer resultera i totalt 60 välplanerade vårdlägenheter, storkök samt personalytor och administrativa ytor. Vårdboendet beräknas vara klart för inflytt i december 2016.

Datum för spadtag: måndag 28:e september

Tid: kl 12.00- ca. kl 13.30

 

Plats: Pålsgårdsvägen 8, Harplinge, Halmstad