Rikshem.se använder cookies för att ge dig bästa möjliga användarupplevelse. Jag vill läsa mer.

Pressinbjudan: Rikshem tar spadtag för unika Skulptören i Gränby, Uppsala

maj 25, 2016 09:47 - Pressmeddelande

Rikshem tar sitt första spadtag för projektet Skulptören. Skulptören omfattar nyproduktion av 70 hyresrätter med en snittstorlek på 40 kvm, ett parkeringshus som kommer inrymma 292 parkeringsplatser och två stycken lokaler på en sammanlagd yta av 1 100 kvm. Dessutom byggs en grön aktivitetsyta på den nya fastighetens tak.

Rikshem tar sitt första spadtag för projektet Skulptören. Tillsammans med andra fastighetsägare skapar Rikshem en helt ny del av Gränby. 


Skulptören omfattar nyproduktion av 70 hyresrätter med en snittstorlek på 40 kvm, ett parkeringshus som kommer inrymma 292 parkeringsplatser och två stycken lokaler på en sammanlagd yta av 1 100 kvm. Dessutom byggs en grön aktivitetsyta på den nya fastighetens tak. Skulptören är ett unikt projekt som löser parkeringssituationen för hyresgästerna i området, utan att ge avkall på varken gestaltning eller funktion.

Datum: 26 maj 2016

Tid: 10:00 – 11:30

Plats: Bruno Liljeforsgatan 56

Talare för dagen inkluderar Uppsalas kommunalråd Erik Pelling, Peabs regionchef Grgo Omazic samt Rikshems chef för projekt- och fastighetsutveckling Erik Hävermark.