Rikshem.se använder cookies för att ge dig bästa möjliga användarupplevelse. Jag vill läsa mer.

Moody’s ger Rikshem A3 rating med stabila utsikter

aug 21, 2020 11:15 - Regulatorisk information

Rikshem har idag erhållit en rating med kreditbetyget A3 med stabila utsikter från Moody’s.

- Vi har under lång tid kontinuerligt stärkts finansiellt och förbättrat den interna styrningen. Rikshem är ett stabilt bolag med starka ägare och vi ökar nu vårt fokus på att löpande höja portföljens kvalitet och långsiktiga intjäningsförmåga. Det känns utmärkt att Moodys efter sin omfattande analys av bolaget tilldelar oss denna rating, säger Anette Frumerie, vd på Rikshem

Dokument

Release (pdf)

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Anders Lilja, CFO, 010-70 99 308, anders.lilja@rikshem.se

Denna information är sådan information som Rikshem AB (publ) är skyldig att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående persons försorg, för offentliggörande den 21 augusti 2020 klockan 11:15 CET.