Sandra Isberg blir verksamhetsutvecklingschef på Rikshem

okt 26, 2020 10:30 - Pressmeddelande

Sandra Isberg, idag vd på Libitum Sverige, blir verksamhetsutvecklingschef på Rikshem. Tjänsten är nyinrättad och ingår i ledningsgruppen. Sandra tillträder den 11 januari 2021.

Sandra Isberg har lång erfarenhet av verksamhetsutveckling. Hon kommer senast från en tjänst som vd för Libitum som arbetar med digitala bostadslösningar. Dessförinnan har hon arbetat länge i bygg- och fastighetsbranschen i flera roller på Skanska, bland annat som inköpschef Hus Skanska Sverige.

– Sandras erfarenhet från bland annat inköp, verksamhetsstyrning och utveckling av gemensamma arbetssätt kommer bidra till att vi kan utveckla och dra nytta av de skalfördelar som finns i bolaget och bli effektivare. Jag ser verkligen fram emot att få välkomna henne till Rikshem i denna, för bolaget, nya roll, säger Anette Frumerie, vd på Rikshem.

– Jag har en stark drivkraft att förbättra verksamheter och se hur vi kan underlätta för medarbetare i deras vardag. Att få kombinera det med att bidra till en hållbar samhällsutveckling som en del av Rikshem känns mycket inspirerande, säger Sandra Isberg, tillträdande verksamhetsutvecklingschef på Rikshem.

Som verksamhetsutvecklingschef på Rikshem kommer Sandra Isberg att ansvara för avdelningarna Hållbarhet, Digitalisering och Inköp. Hon tillträder sin nya tjänst den 11 januari 2021.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Jennie Wolmestad, kommunikationschef, Rikshem: 070-687 18 57, jennie.wolmestad@rikshem.se