Enheten1 Vidvinkel

Halmstad Galgberget

Området Galgberget i Halmstad liknas vid en grön oas och är ett välbesökt friluftsområde med spännande historia. Här finns mysiga picknickplatser, flera motionsspår och vandringsleder bara ett stenkast från stan. Rikshems lägenheter på Galgberget hyrs ut till Fortifikationsverket.

Galgberget i Halmstad är en av halmstadsbornas absoluta favoritplats. I området finns den vackra, unika bokskogen och flera utsiktsplatser med vyer. Här har Rikshem naturnära lägenheter på promenadavstånd från centrum. 

Hyra lägenhet och bo på Galgberget 

Området Galgberget ligger i närheten av Försvarsmaktens område och Militärhögskolan i Halmstad. Här hyr Rikshem ut lägenheter till Fortifikationsverket för att nyttjas av Försvarsmakten. 

I området runt Galgberget

Här bor du nära den vackra bokskogen och bara ett stenkast från Halmstads centrum. En tur på cykeln in till stan tar bara cirka tio minuter. Galgberget är ett naturskönt grönområde med flera vidsträckta vyer. Det är också ett välbesökt friluftsområde som bjuder på många aktiviteter som motionsspår och vandringsleder. Lekplatsen Sagoängen är en av Halmstads mest populära lekplatser. Platsen blev helt nyrenoverad för några år sedan. Här finns bland annat en fyrtio meter lång linbana, klätterställning, hinder och rutschbana, gungor, grillplatser och mycket mer.

 • Flottiljvägen 8 B-D

  Flottiljvägen 8 B-D

  Enheten 1
  Hyresrätter Samhällsfastigheter
  Byggnadsår
  2021
  Antal våningar
  5
  Antal lägenheter
  87
  Lägenhetsstorlek
  1-3 rum och kök

  På fastigheten Enheten på Galgberget i Halmstad har Rikshem 87 nybyggda lägenheter. Bostäderna är fördelade på tre hus med fem våningar vardera. Köken är ljusa och moderna med grå bänkskiva och vitt kakel. De är utrustade med diskmaskin (i de större lägenheterna) samt spis med keramikhäll och ugn.

  Samtliga lägenheter på Enheten hyrs ut till Fortifikationsverket för att nyttjas av Försvarsmakten.

 • Flottiljvägen 1-24

  Flottiljvägen 1-24

  Enheten 1
  Hyresrätter Samhällsfastigheter
  Antal lägenheter
  267
  Lägenhetsstorlek
  1-5 rum och kök

  På fastigheten Enheten på Galgberget i Halmstad har vi bland annat 267 lägenheter fördelade på 20 bostadshus i ett plan.

  Samtliga lägenheter på Enheten hyrs ut till Fortifikationsverket för att nyttjas av Försvarsmakten.