Nytt bostadskvarter centralt i Halmstad

I ett av Halmstads mest attraktiva lägen bygger Rikshem ett nytt modernt bostadskvarter med 175 lägenheter. Hyresrätter om 1-4 rok och 27-105 kvm.

Bostäderna kommer att vara fördelade på 1 till 4 rum och kök om ca 27-105 kvadratmeter. Lägenheterna byggs i en huskropp runt en innergård med 4, 5 respektive 8 våningar.

Lägenheter med öppen planlösning

Lägenheterna kommer att ha en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med trägolv genomgående i hela lägenheten. Köken kommer att vara moderna och utrustade med ugn och spis med keramikhäll. De större lägenheterna har diskmaskin. Badrummen kommer att vara helkaklade med klinker. 

Förråd och garage

Källarplan med lägenhetsförråd för vissa lägenheter, en del lägenheter kommer att ha sitt förråd inne i lägenhet. I källaren kommer även ett parkeringsgarage med 46 p-platser att finnas, både med och utan laddstolpe. Dessa p-platser hyrs ut separat.

Nyproducerade hyresrätter i attraktivt läge

Kommun
Halmstad
Område
Västra Förstaden
Adress
Flygaregatan
Boendeform
Hyresrätter
Antal rum
1-4 rum och kök
Boarea
27-105 kvm
Inflyttning
Planerad inflyttning årsskiftet 2022/2023
175 nya lägenheter

Området Västra Förstaden

Västra Förstaden är ett nytt bostadsområde som växer fram i Halmstad. Här bor du med promenadavstånd till både natur, som Västra stranden och Aleskogen med Prins Bertils stig som går ända ut till Tylösand, och stadskärnan med utbud av både butiker, restauranger och teatern.

Närhet till kommunikationer och skolor

Du har goda kommunala kommunikationer med buss där hållplatsen ligger bara ett stenkast från entrén. Även förskola, grundskola och ett av Halmstads gymnasieskolor ligger inom promenadavstånd.

I närheten

Är du intresserad av en lägenhet i Halmstad?

Registrera dig eller logga in på Mina Sidor och gör en intresseanmälan. Vi kommer löpande att skicka ut information om de nya lägenheterna i Halmstad under projektets gång.

Hör gärna av dig till oss om du har några frågor om lägenheterna eller området!

Rikshem i Halmstad

Vid frågor om våra områden eller lägenheter i Halmstad är du välkommen att kontakta oss. För lediga lägenheter se Ledigt just nu.