Nytt bostadskvarter centralt i Halmstad

I ett av Halmstads mest attraktiva områden har Rikshem byggt ett nytt modernt bostadskvarter med 175 lägenheter. Hyresrätter om 1-4 rok och 27-106 kvadratmeter. Lägenheterna står nu klara och du kan bli först med att bo här!

Bostäderna är fördelade på 1 till 4 rum och kök om cirka 27-106 kvadratmeter. Lägenheterna är byggda i en huskropp runt en innergård med 4, 5 respektive 8 våningar.

Lägenheter med öppen planlösning

Lägenheterna har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med trägolv genomgående i hela lägenheten. Köken är moderna och utrustade med ugn och spis med keramikhäll. De större lägenheterna har diskmaskin. Badrummen är helkaklade med klinker.  

Lediga lägenheter

I lägenhetsväljaren får du en överblick av hela projektet. Här kan du kika närmare på lägenheterna och se vilka som är tillgängliga för uthyrning. För att registrera en intresseanmälan för lägenheterna behöver du först registrera dig som bostadssökande på Mina sidor.

 

Nyproducerade hyresrätter i attraktivt läge

Kommun
Halmstad
Område
Västra Förstaden
Adress
Flygaregatan
Boendeform
Hyresrätter
Antal rum
1-4 rum och kök
Boarea
27-106 kvm
Inflyttning
Planerad inflyttning årsskiftet 2022/2023
175 nya lägenheter

Förråd och garage

Källarplan med lägenhetsförråd för vissa lägenheter, en del lägenheter kommer att ha sitt förråd inne i lägenhet. I källaren kommer även ett parkeringsgarage med 46 garageplatser att finnas, både med och utan laddstolpar. Dessa p-platser hyrs ut separat. Utöver garaget, finns 22 p-platser på markplan att hyra, en del av dessa har också laddstolpe.

Området Västra Förstaden

Västra Förstaden är ett nytt bostadsområde som växer fram i Halmstad. Här bor du med promenadavstånd till både natur, som Västra stranden och Aleskogen med Prins Bertils stig som går ända ut till Tylösand, och stadskärnan med utbud av både butiker, restauranger och teatern.

Närhet till kommunikationer och skolor

Du har goda kommunala kommunikationer med buss där hållplatsen ligger bara ett stenkast från entrén. Även förskola, grundskola och ett av Halmstads gymnasieskolor ligger inom promenadavstånd.

I närheten

Är du intresserad av en lägenhet i Halmstad?

Registrera dig eller logga in på Mina Sidor och gör en intresseanmälan för den lägenhet som passar dig bäst.

Hör gärna av dig till oss om du har några frågor om lägenheterna eller området!

Rikshem i Halmstad

Vid frågor om våra områden eller lägenheter i Halmstad är du välkommen att kontakta oss. För lediga lägenheter se Ledigt just nu.