Moderna hyresrätter i Fyllinge!

Rikshem bygger 92 moderna hyresrätter i Fyllinge, Halmstad. Ljusa och luftiga hem med härliga sociala ytor. 30-85 kvadratmeter välplanerade lägenheter med inflytt sommaren 2022.

I bostadsområdet Fyllinge bor man i ett modernt bostadsområde, lite på landet men ändå nära till stadens utbud. Första inflytt beräknas sommaren 2022 så ställ dig i Rikshems kostnadsfria bostadskö och börja samla bopoäng redan idag.

Lägenhetsväljaren

I lägenhetsväljaren får du en överblick av hela projektet och kan klicka dig runt bland de lägenheter som är tillgängliga för uthyrning. För att kunna registrera en intresseanmälan för de lediga lägenheterna behöver du först registrera dig som bostadssökande på Mina sidor.

Stilrena hyresrätter

Genomgående ljusa stilrena materialval med vita väggar och ekparkett. Badrum med vitkaklade väggar och golv i mörkgrå klinker. Samtliga lägenheter har egna tvätt- och torkmöjligheter i bostaden samt handukstork.

Köken är ljusa med vita luckor och ljusgrå melerad bänkskiva. Vitvaror från Electrolux med inbyggnadsugn, induktionshäll och kolfiberfläkt.

5 lägenheter om 1 rum och kök
52 lägenheter om 2 rum och kök
33 lägenheter om 3 rum och kök
2 lägenheter om 4 rum och kök

De flesta lägenheterna har balkong eller uteplats med undantag för lägenheterna om 1 rum och kök på bottenplan mot torget. Hiss finns i varje trappuppgång.

41 p-platser, finns att hyra, både med och utan laddstolpe. På gården framför husen finns ett fristående cykelförråd.

Fastigheten drivs med bergvärme och solceller.

Kommun
Halmstad
Område
Fyllinge
Adress
Fyllingegatan / Ostrontorget
Boendeform
Hyresrätter
Antal rum
1-4
Boarea
30-85 kvadratmeter
Inflyttning
Sommaren 2022
92 nya lägenheter
1/8 Öppen planlösning
2/8 Kök med vita luckor, vitt kakel och ljusgrå melerad bänkskiva
3/8 Vitkaklat badrum och mörkgrå klinker. Tvättmaskin och torktumlare
4/8 Ekparkett och vitmålade väggar
5/8 Ekparkett
6/8 Vita vitvaror från Electrolux, inbyggnadsugn, induktionshäll kolfiberfläkt och diskmaskin
7/8 Rymlig klädkammare
8/8 Vita innerdörrar

Området Fyllinge

Fyllinge är ett bostadsområde cirka 5 kilometer sydost om Halmstad centrum. Här bor du nära natur, parker och skolor/förskolor. Du har både Hallarna köpcentrum och Östra Stranden på bekvämt cykelavstånd.

I närheten

Är du intresserad av en lägenhet i Halmstad?

Registrera dig eller logga in på Mina Sidor och gör en intresseanmälan. Hör gärna av dig till oss om du har några frågor om lägenheterna eller området!

Rikshem i Halmstad

Rikshem en etablerad fastighetsägare av samhällsfastigheter i Halmstad. Under de senaste åren har vi dessutom kompletterat beståndet med nybyggda hyresrättslägenheter i bra lägen.

Rikshem i Halmstad

Hur går det till?

Här finns en guide om hur det går till att söka bostad hos Rikshem - från registrering och samlande av bopoäng till signerandet av hyreskontraktet.

Så här söker du bostad hos Rikshem

Vem kan få en bostad?

För att hyra en lägenhet hos oss på Rikshem har vi vissa krav som du måste uppfylla. Två saker är att du måste ha en inkomst och ha fyllt 18 år. Här kan du läsa mer om vad som gäller.

Rikshems uthyrningspolicy

Registrera dig som bostadssökande

För att söka bostad hos Rikshem behöver du registrera dig som sökande hos oss. Registreringen är gratis och öppen för alla som fyllt 16 år. Din intresseanmälan måste uppdateras var sjätte månad, detta görs automatiskt när du loggar in på Mina sidor.

Anmäl dig som bostadssökande på Mina Sidor

Rikshem i Halmstad

Vid frågor om våra områden eller lägenheter i Halmstad är du välkommen att kontakta oss. För lediga lägenheter se Ledigt just nu.