Vi renoverar på Tågaborg

Fastigheten på Tågaborg står inför en helrenovering för att skapa en tryggare och mer trivsam boendemiljö för våra hyresgäster. 

Rikshems fastighet på Hälsovägen byggdes på 1930-talet och är i behov av en större renovering. Som långsiktig fastighetsägare är det vårt ansvar att ta hand om och se till att fastigheterna är i gott skick för att även i fortsättningen kunna erbjuda funktionella, trygga och trivsamma hem. I samband med renoveringen minskar vi även vår negativa påverkan på miljön och skapar ett framtidssäkrat och hållbart sätt att bo.

Renoveringen är planerad att påbörjas under april 2023. Tidplanen är preliminär och i dagsläget inte helt fastställd.

Stadsdelen Tågaborg

Tågaborg är ett av de mest attraktiva bostadsområdena i Helsingborg. En stadsdel i den nordliga delen, där de äldsta husen är från början av 1900-talet och bebyggelsen består av en blandning av villor och flerbostadshus.

Vi renoverar för modernare och tryggare hem

Fastigheten och lägenheterna kommer att omfattas av en genomgående renovering, där också fasaden renoveras och entréerna uppdateras. Vattenstammar, avloppsstammar och el byts ut.

Alla lägenheter får nytt kök med rostfria vitvaror, kakel och klinker i badrum/WC. Nya ytskikt med målade väggar och parkettgolv. De flesta lägenheter utrustas med tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin och tillhörande balkonger fräschas upp.

Kommun
Helsingborg
Område
Tågaborg
Adress
Hälsovägen 25-27
Boendeform
Hyresrätter
Antal rum
1-4
44 lägenheter
I närheten

Rikshem i Helsingborg

Vid frågor om våra områden eller lägenheter i Helsingborg är du välkommen att kontakta oss.