Helsingborg Tågaborg Halsovagen25 2 (1)

Vi renoverar på Tågaborg

Fastigheten på Hälsovägen i Helsingborg genomgår nu en helrenovering. Här skapar Rikshem en tryggare och mer trivsam boendemiljö för våra hyresgäster i ett populärt område. 

Rikshems fastighet på Hälsovägen i Helsingborg byggdes på 1930-talet och är i behov av en större renovering. Som långsiktig fastighetsägare är det vårt ansvar att ta hand om och se till att fastigheterna är i gott skick. Även i fortsättningen vill vi kunna erbjuda funktionella, trygga och trivsamma hem åt våra hyresgäster. Nu renoverar vi för att skapar ett framtidssäkrat och hållbart boende. I samband med renoveringen minskar vi vår negativa påverkan på miljön. 

Lägenheterna på Hälsovägen är alla unika. De har olika planlösningar och olika bevarade äldre delar i varje lägenhet. 

Renoveringen påbörjades i april 2023, och inflyttning i de nyrenoverade lägenheterna planeras till april 2024. Redan nu kan du registrera dig och samla bopoäng för en lägenhet.  

Stadsdelen Tågaborg

Tågaborg är ett av de mest attraktiva bostadsområdena i Helsingborg. Stadsdelen är belägen i den nordliga delen av Helsingborg, där de äldsta husen är från början av 1900-talet. Här finns bland annat de omtalade engelska radhusen som byggdes på 1930-talet. Bebyggelsen på Tågaborg består av en blandning av villor och flerbostadshus. I området finns Vikingsbergsparken och norr om Tågaborg finns fina Pålsjö skog.

Vi renoverar för modernare och tryggare hem

Fastigheten omfattas av en genomgående renovering, där också fasaden renoveras och entréerna uppdateras. Vatten- och avloppsstammar och el byts ut. Alla lägenheter får nytt kök med rostfria vitvaror och badrum/WC får kakel och klinker. Nya ytskikt med målade väggar och parkettgolv. De flesta lägenheter utrustas med tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin. Tillhörande balkonger fräschas upp.

Kommun:
Helsingborg
Område:
Tågaborg
Adress:
Hälsovägen 25-27
Antal rum:
1-4
Inflyttning:
Våren 2024
44 lägenheter

Kontakta Rikshem i Helsingborg

Hortensiagatan 6
256 68 i Helsingborg

Besökstider tisdagar kl 9.00-12.00 och torsdagar klockan 13.00-16.00.

Tel: 010-70 99 200

E-post: info.helsingborg@rikshem.se

Elineberg Centrum Helsingborg 5