Ljust och stilrent boende i Snurrom

I stadsdelen Snurrom har vi 134 nybyggda lägenheter i kvarteret Måbäret. Lägenheterna är ljusa och stilrena och ligger i en vacker miljö med bekvämt avstånd till trivsamma strövområden. 

Nya lägenheter i Kalmar

Bostädernas storlek varierar mellan 1 och 4 rum, med ett modernt och fullt utrustat kök som en gemensam nämnare. De flesta lägenheterna har egen balkong eller uteplats och de bekväma och tillgängliga badrummen har plats för kombinerad tvättmaskin/torktumlare som går att välja till som tillval. Tvättstugor finns i varje hus.

Ett extra rum varannan vecka?

En del av treorna i Måbäret är så kallade flexibla boenden där du som hyresgäst med hjälp av en flexvägg kan skapa ett extra rum i din lägenhet. På några minuter kan lägenheten enkelt förvandlas från en trea till en fyra. Väggen utgörs av tre sektioner som skjuts i läge genom en skena i taket. Väggsektionerna låses fast och tätas uppåt för ljudabsorbering och avskildhet. Flexväggen är en flexibel lösning för dig som ibland är behov av ett extra rum, exempelvis varannan vecka.

I fastigheterna finns även två "Plusrum" i form av övernattningsrum. Dessa bokas via bokningsportalen och ingår i hyran som en förlängning av bostaden.

I Snurrom har du nära till det mesta

Du som bor i kvarteret Måbäret bor i en ny, modern stadsdel som är under utveckling. Området Snurrom binder samman Lindsdal med Kalmar. Här hittar du en vacker och naturnära omgivning med skogen och havet intill. Runt hörnet ligger Värsnäs friluftsområde med badplats, fina grillplatser samt vandrings- och mountainbikeleder. Alldeles bredvid ligger Kalmar Golfklubb med två 18-hålsbanor och restaurang.

Bussförbindelserna till Kalmar centrum är goda och det går även att smidigt cykla in på mindre än 30 minuter. Närmaste servicecentrum är Lindsdal och Berga centrum, här finns mataffärer, vårdcentral, apotek och skolor.

Lägenheterna i Måbäret

Kommun
Kalmar
Område
Snurrom
Adress
Malörtsvägen 7 och Värsnäsvägen 15
Boendeform
Hyresrätter
Antal rum
1-4
Boarea
35-80 kvm
Inflyttning
Inflyttningen startade i oktober 2019
134 nybyggda lägenheter

Lediga lägenheter i Snurrom!

De nya lägenheterna publiceras löpande på vår hemsida under Ledigt just nu. För att kunna söka våra lediga lägenheter behöver du registrera dig som bostadssökande hos oss, det gör du enkelt på Mina sidor

Hör gärna av dig till oss om du är intresserad av att bo i våra nybyggda bostäder, har några frågor om lägenheterna eller området!

I närheten

Rikshem i Kalmar

Vid frågor om våra områden eller lägenheter i Kalmar är du välkommen att kontakta oss. För lediga lägenheter se Ledigt just nu.