Vi utvecklar Vilbergen med 141 nya lägenheter

I populära och gröna Vilbergen utvecklar nu Rikshem området för att skapa en attraktiv och tillgänglig boendemiljö. Här kommer Rikshem att förtäta med 141 nya lägenheter fördelade på tre huskroppar. De nya husen kommer att ingå i kvarteret Topasen.

Bostädernas storlek kommer att variera mellan 1 till 4 rum fördelade på tre hus med sex till åtta våningar vardera. Här skapas moderna, ljusa och välplanerade bostäder.

Det långsiktiga målet har varit att möjliggöra en komplettering av det befintliga bostadsbeståndet och skapa förutsättningar för en attraktiv och trygg boendemiljö i området. Fokus ligger på att bostäder som byggs ska vara i varierade storlekar och att området ska ha hållbara trafiklösningar med tillgängliga och kvalitativa grönområden.

 

Kvarteret Topasen: nyproducerade lägenheter

Kommun
Norrköpings kommun
Område
Vilbergen
Adress
Vilbergsgatan
Boendeform
Hyresrätter
Antal rum
1-4
Boarea
25-77 kvm
Antal byggnader
3
Antal våningar
6-8
141 nya lägenheter i Vilbergen
1/7 Kvarteret Topasen, utemiljö
2/7 Kvarteret Topasen vy från parkering
3/7 Kvarteret Topasen, vy ovanifrån
4/7 Exempelbild sovrum, vissa avvikelser kan förekomma
5/7 Exempelbild vardagsrum, vissa avvikelser kan förekomma
6/7 Exempelbild badrum, vissa avvikelser kan förekomma
7/7 Exempelbild kök, vissa avvikelser kan förekomma

Kvarteret Topasen växer fram

Dra i reglaget för att se hur området kommer att utvecklas.

I närheten

Området Vilbergen

Vilbergen är ett omtyckt bostadsområde cirka två kilometer söder om Norrköpings centrum. Området har gott om grönområden och öppna innergårdar med härliga gräsmattor, planteringar och lekplatser.

Läs mer om området här

Intresseanmälan lediga lägenheter Topasen, Vilbergen

Registrera dig i formuläret nedan för att göra din intresseanmälan– du kommer då att få mer information löpande om våra nybyggda lägenheter i Topasen. Var noga med att uppge namn, e-postadress och telefonnummer så att vi kan kontakta dig. Observera att intresseanmälan inte är bindande.

Jag har läst och uppfyller de generella kraven för att hyra lägenhet av Rikshem.

Personuppgiftsbehandling

Integritet är viktigt för oss. Dina uppgifter kommer endast att användas av oss och våra partners för att vi ska kunna kontakta dig angående våra nybyggda lägenheter. Undvik att skriva in personuppgifter kopplade till personnummer, brott, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i en fackförening, hälsa, en persons sexualliv eller sexuella läggning. Läs mer om personuppgiftsbehandling inom Rikshem på rikshem.se/dataskydd.

Rikshem i Norrköping

Vid frågor om våra områden eller lägenheter i Norrköping är du välkommen att kontakta oss. För lediga lägenheter se Ledigt just nu.