Stambyte och renovering

Fastigheten på Karlhovsvägen 1-17 och Törnrosavägen 14-18 står inför en renovering och stambyte. Ett stambyte innebär att rör och ledningar för vatten och avlopp byts ut. I samband med stambytet kommer vi även att renovera badrum och WC (där sådan finns).

Rikshems fastighet på Karlhovsvägen 1-17 byggdes för cirka 50 år sedan och är i behov av en större renovering. Som långsiktig fastighetsägare är det vårt ansvar att ta hand om och se till att fastigheterna är i gott skick för att även i fortsättningen kunna erbjuda funktionella, trygga och trivsamma hem. I samband med renoveringen minskar vi även vår negativa påverkan på miljön och skapar ett hållbarare sätt att bo.

Vi planerar att påbörja renoveringen under våren 2023. Tidplanen är preliminär och är i dagsläget inte fastställd.

Vi renoverar för modernare och tryggare hem

Alla lägenheter får nytt badrum och ny WC (där sådan finns) samt en ny blandare i köket.

Kommun
Södertälje
Område
Karlhov
Adress
Karlhovsvägen 1-17 & Törnrosavägen 14-18
Boendeform
Hyresrätter
191 lägenheter
I närheten

Information till dig som hyresgäst

Södertälje

Fastigheten finns i Karlhov som är ett populärt område med mycket grönska. På knappt fem minuter tar du dig med buss till Södertälje centrum. Området, som till större delen består av flerfamiljshus, ligger även nära stadsdelen Ronna med ytterligare ett centrum. 

Läs mer om området här

Rikshem Södertälje

Vid frågor om våra områden eller lägenheter i Södertälje är du välkommen att kontakta oss. För lediga lägenheter se Ledigt just nu.