Karlhov

Stambyte och renovering

Fastigheten på Karlhovsvägen 1–17 och Törnrosavägen 14–18 i Södertälje står inför en renovering och stambyte. Ett stambyte innebär att rör och ledningar för vatten och avlopp byts ut i lägenheterna. I samband med stambytet i fastigheten kommer vi även renovera badrum och wc.

Rikshems fastighet på Karlhovsvägen 1–17 i Södertälje byggdes för cirka 50 år sedan. Nu är huset och lägenheterna i behov av en större renovering. Som långsiktig fastighetsägare är det vårt ansvar att ta hand om och se till att fastigheterna är i gott skick. Även fortsättningsvis vill vi kunna erbjuda funktionella, trygga och trivsamma hem åt våra hyresgäster. I samband med renoveringen minskar vi även vår negativa påverkan på miljön och skapar ett hållbarare sätt att bo.

Området Karlhov i Södertälje

Rikshems fastighet på Karlhovsvägen 1–17 och Törnrosavägen 14–18 finns i Karlhov i Södertälje. Området är populärt, består till större delen av flerfamiljshus och är omgivet av mycket grönska. Kommunikationerna är goda. På knappt fem minuter tar du dig med buss till Södertälje centrum. Karlhov ligger även nära stadsdelen Ronna med ytterligare ett centrum. 

Läs mer om området här

Vill du hyra lägenhet i Södertälje?

Rikshems lägenheter i Södertälje hyrs ut via Stockholms stads bostadsförmedling. Ställ dig i kön på bostad.stockholm.se eller kontakta förmedlingen via telefon 08-785 88 30.

Vi renoverar för modernare och tryggare hem

Alla lägenheter får nytt badrum och ny WC (där sådan finns) samt en ny blandare i köket.

Kommun:
Södertälje
Område:
Karlhov
Adress:
Karlhovsvägen 1-17 och Törnrosavägen 14-18
191 antal lägenheter

Kontakta Rikshem i Södertälje

Storgatan 1
151 72 Södertälje

Besökstider tisdagar kl 9.00-12.00 och torsdagar klockan 13.00-16.00.

Tel: 010-70 99 200

E-post: info.sodertalje@rikshem.se

Täppgatan