Frukost

Tycker du som vi? Det ska vara lätt att bo i hyresrätt

Vi vill att det ska vara enkelt att bo hos oss. Det ska vara enkelt att flytta in, enkelt att göra en felanmälan, enkelt att betala hyran och enkelt att komma i kontakt med oss. Vi vill kort och gott göra din vardag enklare genom att vara en bra hyresvärd.

Som hyresvärd försöker vi vara hjälpsamma och förstå hur vi kan göra din vardag lite enklare. Därför har vår kundtjänst öppet mellan 07-18 så att du kan kontakta oss även om du har fullt upp med jobb, studier eller familjeliv.

Vill du bo hos oss kan du förstås signera avtalet digitalt. På Mina Sidor har vi samlat det du behöver veta om ditt boende på en och samma plats. Här hittar du till exempel nyheter och praktisk information om ditt boende, men du kan också boka tvättstuga, göra felanmälan och mycket mer. På tal om hyran: Om man råkat missa att betala hyran, skickar vi ett sms och påminner några dagar efter förfallodagen.

Lite mindre stress och mer tid för det du tycker om

Det kommer alltid att kunna uppstå problem i ett hus och när det händer så hjälper vi till för att åtgärda det. Vi jobbar också proaktiv för att förebygga problem, till exempel genom att ha mätare för temperatur och fukt i lägenheterna. Det ger möjlighet till jämnare uppvärmning och ett bättre inomhusklimat. Och vi har öppet nät i våra hus så du själv kan välja leverantör för digitala tjänster.

Vår vision är att skapa goda livsmiljöer och en enklare vardag. Vi arbetar för att människor ska bo, leva och trivas i våra områden vilket innefattar en rad olika aspekter. Men i sin grundform är det enkelt att bo i hyresrätt: du slipper ta lån och har bara en kostnadspost för din bostad. Underhåll och förvaltning sköter hyresvärden om. Du själv får kanske lite mer tid över att göra det du tycker om. Som att gå till parken med barnen. Hänga i soffan. Eller ta en tur i svampskogen. 

”De gånger jag har haft kontakt med Rikshem har jag blivit väl bemött på alla sätt.”

”Mycket serviceinriktad fastighetstekniker. Alltid glad och hjälpsam.”

—Citat från våra hyresgästger
Kvinna Dator

Letar du nytt boende?

Vi har lägenheter över hela landet och kan erbjuda många olika typer av hem. Du kan hyra centralt eller naturnära, nyrenoverat eller med gammaldags charm.

Bostadssökande
Flytta ut

Hitta ditt nya hem hos oss

Som bostadssökande kan du prenumerera på våra lediga lägenheter för den ort eller det område du är intresserad av.

Lediga bostäder