Rikshem Kök Diskar

Förtur hos Rikshem för dig som är nyexad student!

Har du precis avslutat din utbildning vid Linköpings universitet Campus Norrköping? Då är du välkommen att söka lägenhet med förtur hos Rikshem. Vi har bostadsgarantin för dig som nyligen tagit examen i samarbete med Bostadslöftet.

Rikshem har hyresrätter i flera områden i Norrköping. Du som nyutexaminerad student har möjlighet att få bostad i första hand i våra områden Ektorp, Vilbergen, Hageby och centrum.

För att anmäla ditt intresse för en bostad med förtur måste du stå i vår bostadskö. Om du inte står i kö hos oss registrerar du dig här. Anmäl ditt intresse för de områden där du helst vill bo.

För att aktivera din förtur fyller du i formuläret nedan och bifogar ditt examensbevis.

Inom 1-3 arbetsdagar blir du kontaktad av en uthyrare som erbjuder visning och som lotsar dig igenom hela processen. 

 

Jag vill vara med och tävla om 100 extra poäng!

Leta igenom vår sajt för att hitta de 4 poängsymbolerna, var och en värd 25 poäng. Ange nedan vilka sidor du hittat symbolerna på och delta i utlottningen av 100 poäng som läggs till ditt konto på Mina sidor. Poängen kan du använda för att söka lediga lägenheter, nu eller i framtiden.

 

Man Dator

Registrera dig som bostadssökande här

För att anmäla ditt intresse för en bostad med förtur bostad måste du stå i vår bostadskö. Om du inte redan står i kö hos oss registrerar du dig här.

Registrera dig här