Rikshem.se använder cookies för att ge dig bästa möjliga användarupplevelse. Jag vill läsa mer.

Dombron köper fastigheten Enheten 1 i Halmstad med ett fastighetsvärde om 165 Mkr

nov 17, 2010 07:01 - Pressmeddelande

Bostadsaktiebolaget Dombron expanderar i södra Sverige och köper fastigheten Enheten 1 i Halmstad med ett fastighetsvärde om 165 Mkr. Vasallen AB är säljare. Det handlar om sammanlagt 13 245 kvm eller 272 lägenheter fördelade på 23 byggnader. Transaktionen genomförs via bolagsaffär.

Bostadsaktiebolaget Dombron expanderar i södra Sverige och köper fastigheten Enheten 1 i Halmstad med ett fastighetsvärde om 165 Mkr. Vasallen AB är säljare. Det handlar om sammanlagt 13 245 kvm eller 272 lägenheter fördelade på 23 byggnader. Transaktionen genomförs via bolagsaffär.

– Fastigheten är idag fullt uthyrd till Fortifikationsverket med blockhyresavtal. Vi är glada att få arbeta med försvaret som är en bra och långsiktigt hyresgäst, säger Jan-Erik Höjvall, vd på Dombron. Dessutom finns det en intressant byggrätt om 6 000 kvm.

– Detta är vårt första fastighetsköp i södra Sverige. Halmstad är en intressant stad med befolkningstillväxt, fortsätter Jan-Erik Höjvall, vd på Dombron.

Fastigheten ligger 1,5 kilometer från centrum på Galgberget med adress Flottiljvägen 1-24 i anslutning till försvarets utbildningsverksamhet i Halmstad. Det är väl underhållna bostadshus där de flesta är uppförda 1991 och 2001.

För mer information kontakta: 
Jan-Erik Höjvall
Vd, Dombron
Tel: 070-553 80 04
E-post: jan-erik.hojvall@dombron.se

Thomas Bergström
Kommunikationsansvarig, Dombron
Tel: 0709-68 15 14
E-post: thomas.bergstrom@dombron.se
 

 

Dokument

PDF (pdf)