Rikshem.se använder cookies för att ge dig bästa möjliga användarupplevelse. Jag vill läsa mer.

Dombron förvärvar 12 samhällsfastigheter i Halmstad

sep 28, 2011 08:17 - Pressmeddelande

Dombron köper 12 fastigheter för 680 Mkr med cirka 550 lägenheter för äldreboende i Halmstad kommun av Apartment Bostad. Sju av fastigheterna ligger i Halmstad och övriga fem i närliggande orter. Samhällsfastigheterna omfattar en uthyrningsbar yta om cirka 55 000 kvm som till övervägande del utgör äldreboenden. Tillträde planeras till den 28 oktober 2011.

Dombron köper 12 fastigheter för 680 Mkr med cirka 550 lägenheter för äldreboende i Halmstad kommun av Apartment Bostad. Sju av fastigheterna ligger i Halmstad och övriga fem i närliggande orter. Samhällsfastigheterna omfattar en uthyrningsbar yta om cirka 55 000 kvm som till övervägande del utgör äldreboenden. I två av fastigheterna finns vårdcentraler. Tillträde planeras till den 28 oktober 2011.

Största hyresgäst är Halmstad kommun som hyr lokaler i samtliga fastigheter. Elva av fastigheterna utgörs av äldreboenden med tillhörande servicefunktioner, dels boenden med endast viss tillsyn och dels boenden med sjukvårdspersonal dygnet runt.

Dombrons vice vd Ilija Batljan säger:
- Dombrons satsning på att bli landets största aktör som förvaltar äldreboenden fortsätter. Halmstad är en av de kommuner där vi satsar på att bli den största privata fastighetsaktören.


För mer information kontakta:
Ilija Batljan, vice vd Dombron, tel 0705-18 39 67, e-post ilija.batljan@dombron.se
Annika Bayard, kommunikationsansvarig, Dombron, tel 010-70 99 341, e-post annika.bayard@dombron.se

Dokument

PDF (pdf)