Rikshem.se använder cookies för att ge dig bästa möjliga användarupplevelse. Jag vill läsa mer.

Rikshem investerar i Knivsta

okt 28, 2011 14:00 - Pressmeddelande

Rikshem förvärvar två äldreboenden, Estrids gård och Vilhelms gård, om cirka 12 500 kvm BTA omfattande 96 lägenheter. Därutöver förvärvar Rikshem mark för nybyggnation av både hyresrätter och bostadsrätter.

Rikshem förvärvar två äldreboenden, Estrids gård och Vilhelms gård, om cirka 12 500 kvadratmeter BTA omfattande 96 lägenheter. Därutöver förvärvar Rikshem mark för nybyggnation av både hyresrätter och bostadsrätter.

 – Rikshems satsning på tillväxtkommuner fortsätter. Vår ambition är att genom förvärv av vård- och omsorgsboenden och nybyggnation av seniorbostäder bidra till god livskvalitet för de äldre i Knivsta, säger Ilija Batljan.

Kontakt:

Ilija Batljan, vice vd, chef Affärsutveckling, tel 070-518 39 67, e-post ilija.batljan@dombron.se
Annika Bayard, kommunikationsansvarig, tel 010-70 99 341, e-post annika.bayard@dombron.se

 

 

Dokument

PDF (pdf)