Rikshem.se använder cookies för att ge dig bästa möjliga användarupplevelse. Jag vill läsa mer.

Rikshem får ny förvaltningsorganisation

apr 03, 2012 15:00 - Pressmeddelande

Rikshem har under det senaste året vuxit kraftigt. Vi utvecklar nu vår förvaltningsorganisation och delar in den i tre regioner: Region Mälardalen (Stockholm, Sigtuna/Märsta och Västerås), Region Uppsala (Uppsala och Knivsta) och Region Riks (Öresundsregionen, Halmstad, Göteborg och Norrköping).

Rikshem har under det senaste året vuxit kraftigt.  Vi utvecklar nu vår förvaltningsorganisation och delar in den i tre regioner: Region Mälardalen (Stockholm, Sigtuna/Märsta och Västerås), Region Uppsala (Uppsala och Knivsta) och Region Riks (Öresundsregionen, Halmstad, Göteborg och Norrköping). På projektsidan har vi sett över och förstärkt vår organisation. Flera rekryteringar pågår också till andra avdelningar.

- Vi är mycket glada över att vi till Region Riks lyckats knyta Ola Svensson, från MKB där han varit fastighetschef. För Region Mälardalen kommer Tomas Petterson, nuvarande ortschef Uppsala, att ansvara. För Region Uppsala pågår rekrytering, säger Sven-Göran Svensson, förvaltningschef Rikshem.


Kontakt:
Sven-Göran Svensson, förvaltningschef Rikshem, tel 072-534 55 14. Sven-goran.svensson@rikshem.se
Annika Bayard, kommunikationsansvarig, tel 010-70 99 341, annika.bayard@rikshem.se

Dokument

PDF (pdf)