Rikshem.se använder cookies för att ge dig bästa möjliga användarupplevelse. Jag vill läsa mer.

Rikshem Gränby överens

sep 25, 2012 10:39 - Pressmeddelande

Rikshem och Hyresgästföreningen är efter en längre tids förhandling nu överens om hyrorna avseende renovering för ombyggnadsetapp 1, med 281 lägenheter, i Gränby. Hyresöverenskommelsen innebär att befintliga hyresgäster kommer att ha valfrihet mellan två olika renoveringsnivåer.

Rikshem och Hyresgästföreningen är efter en längre tids förhandling nu överens om hyrorna avseende renovering för ombyggnadsetapp 1, med 281 lägenheter, i Gränby. Hyresöverenskommelsen innebär att befintliga hyresgäster kommer att ha valfrihet mellan två olika renoveringsnivåer.

- Efter ett mödosamt och slitsamt arbete har vi nu kommit i ett läge där vi kan inleda upprustningen av lägenheterna i Gränby. Vi har gjort allt för att nå en överenskommelse, säger Sven-Göran Svensson, förvaltningschef på Rikshem.

- Rikshem står upp för hyresrätten. Våra hyresgäster i Gränby får upprustade lägenheter. Vi visar att vi tar ansvar för både våra hyresgäster och våra fastigheter och att vi långsiktigt värnar om hyresrätten. Samtidigt är jag ledsen när jag ser hur många lägenheter som förfaller runt om i Sverige, säger Ilija Batljan, vice vd Rikshem.

Kontakt:
Ilija Batljan, vice vd Rikshem, tel 070-518 39 67, ilija.batljan@rikshem.se 
Sven-Göran Svensson, förvaltningschef Rikshem, tel 0725-34 55 14, sven-goran.svensson@rikshem.se
Annika Bayard, kommunikationsansvarig, tel 010-70 99 341, annika.bayard@rikshem.se

Dokument

PDF (pdf)