Rikshem.se använder cookies för att ge dig bästa möjliga användarupplevelse. Jag vill läsa mer.

Rikshem köper 865 lägenheter av Helsingborgshem till ett värde av 720 miljoner och har därmed totalt investerat 2,8 miljarder i Helsingborg

jun 28, 2013 11:30 - Pressmeddelande

Rikshem har under drygt ett års tid förvärvat ca 2 078 lägenheter i Helsingborg. Nu förvärvar Rikshem ytterligare 865 lägenheter från Helsingborgshem vilket gör att Rikshem blir största privata fastighetsägaren av hyresrätter i Helsingborg.

Rikshem har under drygt ett års tid förvärvat ca 2 078 lägenheter i Helsingborg. Nu förvärvar Rikshem ytterligare 865 lägenheter från Helsingborgshem vilket gör att Rikshem blir största privata fastighetsägaren av hyresrätter i Helsingborg.

- Helsingborg är en av de starkaste tillväxtorterna i Sverige. De har en duktig kommunledning och ett välskött allmännyttigt bostadsbolag, Helsingborgshem. Det innebär att vi med tillförsikt och med långsiktighet har investerat 2,8 miljarder på orten. Vi vill fortsätta att investera mer i Helsingborg, säger Jan-Erik Höjvall, vd Rikshem.


Kontakt:
Jan-Erik Höjvall, vd Rikshem, tel 070-553 80 04, jan-erik.hojvall@rikshem.se
Ilija Batljan, vice vd Rikshem, tel 070-518 39 67, Ilija.batljan@rikshem.se
Anya Alenberg, kommunikationsansvarig Rikshem, tel 010-70 99 374, anya.alenberg@rikshem.se

 

Dokument

PDF (pdf)