Rikshem.se använder cookies för att ge dig bästa möjliga användarupplevelse. Jag vill läsa mer.

Rikshem bygger 51 bostadsrätter i Knivsta

jul 03, 2013 08:15 - Pressmeddelande

Rikshem ska nu bygga 51 bostadsrätter i Knivsta. Det är första etappen om totalt ca 150 lägenheter, där såväl bostadsrätter, hyresrätter, trygghetsboenden och kooperativa hyresrätter ska byggas. Med denna blandning av boendeformer erbjuder Rikshem bostäder för såväl unga som gamla.

Rikshem ska nu bygga 51 bostadsrätter i Knivsta. Det är första etappen om totalt ca 150 lägenheter, där såväl bostadsrätter, hyresrätter, trygghetsboenden och kooperativa hyresrätter ska byggas. Med denna blandning av boendeformer erbjuder Rikshem bostäder för såväl unga som gamla.

- Det här är startskottet för vår satsning på produktion av bostadsrätter. Särskilt roligt är att det sker i Knivsta som ligger strategiskt mellan Stockholm och Uppsala. Vi har redan ett stort intresse för lägenheterna, säger vd Jan-Erik Höjvall.

- Vi ser fram emot ett långsiktigt samarbete där vi kan komplettera varandra med oss som helhetsleverantör av ett nyckelfärdigt boende och Rikshem som fastighetsutvecklare, säger Stefan Lindbäck, vd på Lindbäcks Bygg AB.
 
Rikshems entreprenör är Lindbäcks Bygg. Lindbäcks är en av Sveriges ledande företag inom industriellt byggande. Byggstart sker i oktober 2013 och första inflyttning i september 2014.

Kontakt:
Jan-Erik Höjvall, vd Rikshem, tel 070-553 80 04, jan-erik.hojvall@rikshem.se
Ilija Batljan, vice vd Rikshem, tel 070-518 39 67, Ilija.batljan@rikshem.se
Anya Alenberg, kommunikationsansvarig Rikshem, tel 010-70 99 374, anya.alenberg@rikshem.se

 

Dokument

PDF (pdf)