Rikshem.se använder cookies för att ge dig bästa möjliga användarupplevelse. Jag vill läsa mer.

Ny ledningsgrupp i Rikshem

jun 30, 2014 06:00 - Pressmeddelande

Hans Ragnarsson tillträder som ekonomichef, han kommer närmast från Akelius. Hans Ragnarsson ersätter Eva-Lotta Stridh som tidigare meddelat att hon lämnar Rikshem. Sofia Ljungdahl, från PEAB och JM, tillträder som chef för Projekt och Brf-utveckling. Rebecca Stålnacke utses till HR-chef. Dessa tre personer kommer att ingå i ledningsgruppen.


Hans Ragnarsson tillträder som ekonomichef, han kommer närmast från Akelius. Hans Ragnarsson ersätter Eva-Lotta Stridh som tidigare meddelat att hon lämnar Rikshem.

Sofia Ljungdahl, från PEAB och JM, tillträder som chef för Projekt och Brf-utveckling. Rebecca Stålnacke utses till HR-chef. Dessa tre personer kommer att ingå i ledningsgruppen tillsammans med Sven-Göran Svensson, Ilija Batljan och Jan-Erik Höjvall.

– Rikshem kommer att bygga fler hyresrätter och bostadsrätter. Jag är glad att kunna rekrytera två så kunniga och erfarna personer som Sofia Ljungdahl och Hans Ragnarsson, säger Jan-Erik Höjvall, vd Rikshem.

Chef för projektutveckling är Erik Hävermark och för Brf-utveckling blir Karl Johansson.

Affärsutveckling, med vice vd Ilija Batljan som chef, får tre nya enheter. De tre ny enheterna är Finans och värdering med Jakob Bruzelius som chef. Transaktioner som Oscar Lekander blir chef för samt Plan och Fastighetsutveckling som Krister Karlsson blir chef för.

Den nya organisationen träder i kraft den 1 september 2014.
 
Vidare har Ulrika Malmberg Livijn, chefjurist Fjärde AP-fonden, har valts in i Rikshems styrelse.