Rikshem.se använder cookies för att ge dig bästa möjliga användarupplevelse. Jag vill läsa mer.

Rikshem förvärvar vårdboende i Södertälje om 7 000 kvm

jun 23, 2014 16:00 - Pressmeddelande

Rikshem har förvärvat fastigheten Karlberga 2 som ligger i den norra delen Södertälje. Fastigheten består av vårdboendet Heijkensköldska Gården som har av 68 lägenheter fördelade på två plan, samt Heijkens dagverksamhet. Fastigheten har ca 7 000 kvm som är utvecklad för äldreboende.

Rikshem har förvärvat fastigheten Karlberga 2 som ligger i den norra delen Södertälje. Fastigheten består av vårdboendet Heijkensköldska Gården som har av 68 lägenheter fördelade på två plan, samt Heijkens dagverksamhet. Fastigheten har ca 7 000 kvm som är utvecklad för äldreboende.

– Vi fortsätter att växa i stockholmsregionen och förstärker vår ledarposition som landets största aktör när det gäller äldres boende i Sveriges tillväxtstäder, säger Rikshems vice vd Ilija Batljan.

Byggnaderna uppfördes ursprungligen 1985 och var en del av Karlberga sjukhus. År 1999 genomfördes en genomgripande renovering och ombyggnad för att anpassa byggnaden till vårdboende. Säljare är RBS Nordisk Renting.