Rikshem.se använder cookies för att ge dig bästa möjliga användarupplevelse. Jag vill läsa mer.

Rikshem är bäst på att anställa sommarjobbare!

sep 18, 2014 09:57 - Pressmeddelande

Rikshem är det företag i branschen som är bäst på att anställa sommarjobbare. Det visar Framtidsindex, en undersökning om framtida bemanningsutsikter, som genomförts av Fastigo, Fastighetsbranschens Arbetsgivarorganisation och Fastighetsnytt.

Rikshem är det företag i branschen som är bäst på att anställa sommarjobbare. Det visar Framtidsindex, en undersökning om framtida bemanningsutsikter, som genomförts av Fastigo, Fastighetsbranschens Arbetsgivarorganisation och Fastighetsnytt.

Pris gick även till Bostads AB Poseidon som det företag i fastighetsbranschen som i år bidragit mest till att locka unga till branschen genom att anställa traineer, lärlingar, praktikanter och sommarjobbare.

Rebecca Stålnacke, HR-chef Rikshem, och Ilija Batljan, vice vd Rikshem, tog emot priset den 17 september på Business Arena i Stockholm.