Rikshem rekryterar kommunikationschef

mar 23, 2015 13:47 - Pressmeddelande

Jennie Wolmestad tillträder i den nya rollen som kommunikationschef på Rikshem. Jennie har över tolv års erfarenhet av arbete inom kommunikation och PR. Hon kommer senast från en tjänst som chef för internkommunikation på Com Hem och har tidigare arbetat på flera PR-byråer, bland annat Prime PR och Gullers Grupp. Jennie tillträder den 27 april 2015 och blir ny medlem i ledningsgruppen.

Jennie Wolmestad tillträder i den nya rollen som kommunikationschef på Rikshem. Jennie har över tolv års erfarenhet av arbete inom kommunikation och PR. Hon kommer senast från en tjänst som chef för internkommunikation på Com Hem och har tidigare arbetat på flera PR-byråer, bland annat Prime PR och Gullers Grupp. Jennie tillträder den 27 april 2015 och blir ny medlem i ledningsgruppen.

- Jag är väldigt glad att vi har rekryterat Jennie Wolmestad. Hennes breda erfarenhet inom kommunikation och PR kommer att vara en viktig tillgång för Rikshem i vårt arbete med att fortsätta stärka vår position som ”den nationella allmännyttan”, säger Jan-Erik Höjvall, VD för Rikshem.

- Rikshem är ett nytänkande bostadsbolag som växt snabbt och jag ser fram emot att få vara med och utveckla varumärket framöver. Att få arbeta med kommunikation inom områden som boende, fastigheter och stadsutveckling som jag är genuint intresserad av ska bli oerhört roligt, säger Jennie Wolmestad.