Förändringar i Rikshems styrelse

apr 01, 2015 09:48 - Pressmeddelande

På årsstämma i Rikshem har tre nya styrelseledamöter valts in i Rikshems styrelse. Martin Tufvesson och Olof Nyström, som båda tidigare har följt Rikshem på nära håll som adjungerade ledamöter i styrelsen, inträder som ledamöter. Ebba Hammarström ersätter Mats Hederos.

På årsstämma i Rikshem har tre nya styrelseledamöter valts in i Rikshems styrelse. Martin Tufvesson och Olof Nyström, som båda tidigare har följt Rikshem på nära håll som adjungerade ledamöter i styrelsen, inträder som ledamöter. Ebba Hammarström ersätter Mats Hederos.

Nya i Rikshems styrelse är

Olof Nyström (f 1959)
Senior Portfolio Manager Real Estate på Fjärde AP-fonden. Olof Nyström har arbetat inom fastighets- och finansbranschen sedan början av 1980-talet, bland annat inom Skandia och HQ Bank.

Martin Tufvesson (f 1958)
Investeringsansvarig fastigheter AMF Pension. Tidigare vVD på AMF Fastigheter. Martin har arbetat i fastighetssektorn sedan början av 1980-talet bland annat inom Savills, Newsec, Skandia och Hufvudstaden.

Ebba Hammarström (f 1961)
Administrativ Chef AMF Kapitalförvaltning. Tidigare auktoriserad revisor inom EY.

Rikshems styrelse består därmed av Mats Mared (ordförande), Magnus Eriksson, Ulrika Malmberg Livijn, Peder Hasslev, Olof Nyström, Martin Tufvesson och Ebba Hammarström.