Rikshem.se använder cookies för att ge dig bästa möjliga användarupplevelse. Jag vill läsa mer.

Rikshem rekryterar nya chefer från traineeprogram

nov 02, 2015 06:30 - Pressmeddelande

Rikshem satsar stort på nybyggnation. Bland annat bildades nyligen ett gemensamt bolag med Veidekke Bostad för förvärv och utveckling av ägande- och bostadsrätter. Carl Lundh, tidigare trainee och affärsutvecklare, blir Rikshems chef BRF-utveckling. Samtidigt blir tidigare trainees Karl Johansson och Christofer Bernebring, nya regionchefer för region Mälardalen respektive region Syd.

Rikshem satsar stort på nybyggnation. Bland annat bildades nyligen ett gemensamt bolag med Veidekke Bostad för förvärv och utveckling av ägande- och bostadsrätter. Carl Lundh, tidigare trainee och affärsutvecklare, blir Rikshems chef BRF-utveckling.

Samtidigt blir tidigare trainees Karl Johansson och Christofer Bernebring, nya regionchefer för region Mälardalen respektive region Syd.

Johanna Peacook, också hon tidigare trainee, förstärker plan- och fastighetsutveckling som fastighetutvecklare.

– För Rikshem är det viktigt att ta vara på medarbetarna och deras kompetens. Jag är mycket nöjd med att vi kan rekrytera internt för denna typ av kvalificerade tjänster. När fastighetsbranschen står inför ett generationsskifte känns det positivt att de unga talanger vi knyter till oss genom bland annat vårt traineeprogram finns kvar och utvecklas inom Rikshem och samtidigt bidrar till att utveckla bolaget, säger Jan-Erik Höjvall, vd Rikshem.

Dessutom fortsätter Rikshem att växa i Stockholmsregionen. Med anledning av de större affärer som företaget genomfört i Nacka och Värmdö skapar vi nu en ny region för Nacka-Värmdö. Till regionchef har Peter Olausson, senast regionchef Mälardalen, utsetts. Vi har även anställt Mats Söderberg som fastighetsutvecklare. Mats kommer senast från Vattenfall.