Rikshem.se använder cookies för att ge dig bästa möjliga användarupplevelse. Jag vill läsa mer.

Ulf Ohlsson blir Rikshems fastighetschef i Luleå

nov 06, 2015 14:00 - Pressmeddelande

​Ulf Ohlsson, idag områdeschef på Lulebo, blir Rikshems fastighetschef i Luleå. Han tillträder sin nya tjänst i samband med att Rikshem tillträder fastigheterna i Luleå. Ulf har tidigare arbetat länge inom försvaret, bland annat som stabschef för flygunderhållsenheten på F21.

Ulf Ohlsson, idag områdeschef på Lulebo, blir Rikshems fastighetschef i Luleå. Han tillträder sin nya tjänst i samband med att Rikshem tillträder fastigheterna i Luleå. Ulf har tidigare arbetat länge inom försvaret, bland annat som stabschef för flygunderhållsenheten på F21.

– Det är en oerhört stor tillgång för oss att nu få med Ulf Ohlsson i vårt lag i Luleå. Jag känner mig mycket nöjd med att vi lyckats rekrytera en person med lång erfarenhet av ledarskap kompletterat med kunskap om fastighetsbranschen och regionen, säger Malin Söderman, regionchef i Luleå, Rikshem.

– Rikshem har precis som jag höga ambitioner och jag ser fram emot att få vara med och bygga upp Rikshems organisation och förvaltning i Luleå, säger Ulf Ohlsson, blivande fastighetschef på Rikshem i Luleå.

Rikshem köpte i somras 1600 lägenheter från Lulebo och Luleå kommun. Företaget har också presenterat byggplaner på cirka 200 lägenheter i Luleå.