Rikshem.se använder cookies för att ge dig bästa möjliga användarupplevelse. Jag vill läsa mer.

Rikshem tillträder 2015 års största bostadsaffär

feb 01, 2016 13:00 - Pressmeddelande

Idag tar Rikshem över närmare 1700 lägenheter från Akelius i Haparanda, Umeå och Östersund. 2015 års största bostadsaffär som nu tillträds omfattar 47 bostadsfastigheter på totalt 120 000 kvadratmeter.

Idag tar Rikshem över närmare 1700 lägenheter från Akelius i Haparanda, Umeå och Östersund. 2015 års största bostadsaffär som nu tillträds omfattar 47 bostadsfastigheter på totalt 120 000 kvadratmeter.

Tillträdet är en del i Rikshems fortsatta etablering i Norrland. Företaget finns nu i såväl Haparanda, som i Luleå, Umeå och Östersund. Rikshem har egen förvaltning på orterna och satsar på bostadssociala insatser precis som på de övriga 20-talet orter företaget verkar på.

- Efter dagens tillträde har vi nu över 3000 bostäder i Norrlands-regionen. Vi ser fram emot att få vara en del av dessa orters starka tillväxt och bidra med att utveckla de lokala bostadsmarknaderna genom att bygga nytt, säger Jan-Erik Höjvall, vd Rikshem.