Sven-Göran Svensson utsedd till tf vd i Rikshem

mars 11, 2016 16:00 - Pressmeddelande

I samband med att Jan-Erik Höjvall idag lämnar som vd för Rikshem har Sven-Göran Svensson utsetts till tf vd i Rikshem AB (publ). Sven-Göran Svensson är idag förvaltningschef på Rikshem och har arbetat inom bolaget sedan 2011.

I samband med att Jan-Erik Höjvall idag lämnar som vd för Rikshem har Sven-Göran Svensson utsetts till tf vd i Rikshem AB (publ). Sven-Göran Svensson är idag förvaltningschef på Rikshem och har arbetat inom bolaget sedan 2011.

Sven-Göran Svensson är född 1953, utbildad jurist och har arbetat i fastighetsbranschen sedan 1983. Han har tidigare haft ledande poster inom AP Fastigheter och Vasakronan, bland annat som regionchef.

- Jag är glad att Sven-Göran Svensson accepterat rollen som tf vd. Hans långa och gedigna erfarenhet av såväl fastighetsbranschen som företaget ger Rikshem den stabilitet som behövs för att fortsätta det framgångsrika arbete som bolaget gör, säger Svante Johansson, styrelseordförande i Rikshem.

Rikshems styrelse inleder nu en process för att kunna rekrytera en permanent vd.

Informationen är sådan som Rikshem AB (publ) ska offentliggöra enligt lagen om värdepappersmarknaden. Informationen lämnades för offentliggörande den 11 mars 2016 klockan 16:00.