Rikshem.se använder cookies för att ge dig bästa möjliga användarupplevelse. Jag vill läsa mer.

Rikshem emitterar sin första obligation på den norska kapitalmarknaden

jun 23, 2016 07:15 - Pressmeddelande

Rikshem har gjort sin första obligationsemission i norska kronor. Total emissionsvolym är 700 miljoner NOK och löptiden är på fem år. Obligationen köptes av sex stycken investerare och den kommer att noteras på NASDAQ OMX under Rikshems MTN-program.

Rikshem har gjort sin första obligationsemission i norska kronor. Total emissionsvolym är 700 miljoner NOK och löptiden är på fem år. Obligationen köptes av sex stycken investerare och den kommer att noteras på NASDAQ OMX under Rikshems MTN-program.

– Det är av strategisk vikt för Rikshem att etablera sig på den norska kapitalmarknaden. Rikshems mål är att växa fastighetsportföljen till 50 mdkr och därför är det viktigt att säkerställa en bred och tillförlitlig finansieringsbas, säger Jacob Bruzelius, finanschef Rikshem.

Total utestående obligationsvolym under Rikshems MTN-program som lanserades 2014 är nu cirka elva mdkr.

Informationen är sådan som Rikshem AB (publ) ska offentliggöra enligt lagen om värdepappersmarknaden. Informationen lämnades för offentliggörande den 23 juni 2016 klockan 07:15.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Jacob Bruzelius, finanschef Rikshem, 010 70 99 386, jacob.bruzelius@rikshem.se