Rikshem.se använder cookies för att ge dig bästa möjliga användarupplevelse. Jag vill läsa mer.

Så arbetar kommunerna med hållbar stadsutveckling - Välkommen till Rikshem i Almedalen

jun 28, 2016 11:33 - Pressmeddelande

Tillväxten är stor i många av Sveriges kommuner och behovet av bostäder enormt. Men det handlar inte bara om att bygga nytt och utveckla kommunen utan det ska göras på ett hållbart sätt ur såväl ekonomiska, som sociala och miljömässiga aspekter både på kort och lång sikt. Under tre kvällar hos Rikshem i Almedalen berättar sex kommunalråd om hur de ser på hållbar stadsutveckling.

Tillväxten är stor i många av Sveriges kommuner och behovet av bostäder enormt. Men det handlar inte bara om att bygga nytt och utveckla kommunen utan det ska göras på ett hållbart sätt ur såväl ekonomiska, som sociala och miljömässiga aspekter både på kort och lång sikt.

Under tre kvällar (4-6 juli) i Almedalen bjuder Rikshem in sex kommunalråd för att höra hur kommunerna arbetar med hållbar stadsutveckling. Hur ser de på utmaningarna de ställs inför och vilka goda exempel kan de visa upp? I anslutning till samtalen arrangerar Rikshem kommunmingel. Kom och lyssna, ställ frågor och mingla med oss!

Tid: 17.00-18.00
Plats: Visby Logi, S:t Hansgatan 31 (Ingång Rewalsgränd)

MÅNDAG 4 JULI
AnnSofie Andersson, kommunalråd, Östersunds kommun
Elof Hansjons, kommunalråd, Södertälje kommun

TISDAG 5 JULI
Mats Gerdau, kommunalråd, Nacka kommun
Niklas Nordström, kommunalråd, Luleå kommun

ONSDAG 6 JULI
Erik Pelling, kommunalråd, Uppsala kommun
Monica Pettersson, kommunalråd, Värmdö kommun

>> Anmäl dig till ett eller flera av våra seminarier här

Har du frågor kring våra aktiviteter i Almedalen? Kontakta oss på anmalan@rikshem.se.

Business Arena

Rikshem deltar även på seminarier arrangerade av Business Arena. Onsdag och torsdag eftermiddag möter du oss där när vi deltar i seminarier om samhällsfastigheter samt klimat- och energimål för fastigheter. Välkommen till Restaurang Supper på Burmeister.