xdskgteba2t9d8ddd6wv.jpg

Rikshem rekryterar arkitekt

dec. 08, 2016 15:15 - Pressmeddelande

​Rikshem har anställt Lovisa Gustavsson som fastighetsutvecklare. Hennes första dag blir den 9 januari 2017.

Rikshem har anställt Lovisa Gustavsson som fastighetsutvecklare. Hennes första dag blir den 9 januari 2017.

Lovisa Gustavsson kommer senast från Archus där hon arbetat med arkitektur och fastighetsutveckling i tidiga skeden. Hon har även arbetat som planarkitekt på Västerås stadsbyggnadskontor. Sammantaget ger det mycket värdefulla erfarenheter som Lovisa tar med sig in i sin nya roll på Rikshem. Sin examen i arkitektur har Lovisa från Chalmers Tekniska Högskola.

- Vi är mycket glada att Lovisa väljer att ansluta till oss på Rikshem. Hon sticker ut då hon både är affärsdriven och en duktig arkitekt, säger Mats Söderberg, Chef Fastighetsutveckling, Rikshem.

- Jag tycker Rikshem visar mod som tar in en arkitekt på beställarsidan. Med min erfarenhet från såväl arkitektkontor som kommun har jag förståelse för processerna och ser var det finns potential att skapa bra projekt ur såväl arkitektens perspektiv som det affärsmässiga. Jag är oerhört glad att få chansen att vara med och stärka Rikshems avdelning inom fastighetsutveckling, säger Lovisa Gustavsson.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Mats Söderberg, Chef fastighetsutveckling Rikshem
010 709 98 65, mats.soderberg@rikshem.se

Jennie Wolmestad, kommunikationschef Rikshem
070 687 18 57, jennie.wolmestad@rikshem.se