Rikshem.se använder cookies för att ge dig bästa möjliga användarupplevelse. Jag vill läsa mer.

Rikshem säljer BoViva till Broskeppet

jun 22, 2017 07:00 - Regulatorisk information

Rikshem säljer tre fastigheter i Stockholm, Göteborg och Halmstad, totalt 325 lägenheter, som inrymmer konceptboende för seniorer under varumärket BoViva.

Rikshem säljer tomträtten Försommaren 1 i Stockholm och fastigheterna Sannegården 28:31 i Göteborg och Jorden 1 i Halmstad, totalt cirka 28 000 kvm innehållande 325 lägenheter för +55-boende. Köpare är Broskeppet, ett fastighetsbolag med ambitionen att äga och förvalta fastigheter i storstäder och regionsstäder. Tillträde sker den 30 juni 2017.

– Vi fortsätter arbeta för att stärka både vår bostads- och samhällsfastighetsportfölj genom att renodla den i en tid med en väldigt stark fastighetsmarknad. BoViva-konceptet skiljer sig från Rikshems övriga bestånd genom att vara en mer exklusiv produkt med utökade faciliteter och servicetjänster. Det är ett boendekoncept som vi ser att Broskeppet kommer kunna utveckla vidare på ett bra sätt, säger Sophia Mattsson-Linnala, vd Rikshem.

Brunswick Real Estate har varit Rikshems rådgivare i transaktionen.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Sophia Mattsson-Linnala, vd, via

Jennie Wolmestad, kommunikationschef, 070-687 18 57, jennie.wolmestad@rikshem.se 

Denna information är sådan information som Rikshem AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt lagen om värdepappersmarknaden. Informationen lämnades för offentliggörande den 22 juni 2017 kl. 07:00: CET.

Dokument

Release (pdf)