Anette Frumerie tillträder som vd för Rikshem

maj 05, 2020 08:00 - Pressmeddelande

Som tidigare meddelats kommer Anette Frumerie att bli ny vd på Rikshem AB (publ). Hon tillträder tjänsten idag, den 5 maj 2020.

– Det känns bra att kunna hälsa Anette Frumerie välkommen något tidigare än sagt. Rikshems arbete med att utveckla fastighetsbeståndet och öka nyproduktionstakten kommer nu få ytterligare energi och styrelsen och medarbetarna ser fram emot att få börja arbeta tillsammans med Anette. Jag vill samtidigt passa på att tacka Per Uhlén för att som tf vd på ett utmärkt sätt fört Rikshem framåt under det senaste halvåret, säger Bo Magnusson, styrelseordförande på Rikshem.

Dokument

Release (pdf)

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Jennie Wolmestad, Kommunikationschef, Rikshem: 070-687 18 57, jennie.wolmestad@rikshem.se