Rikshem.se använder cookies för att ge dig bästa möjliga användarupplevelse. Jag vill läsa mer.

Rikshem rekryterar ny fastighetschef i Västerås

apr 23, 2021 07:30 - Pressmeddelande

Rikshem har rekryterat Kristoffer Holgersson som fastighetschef i Västerås. Kristoffer kommer närmast från Hallstahem och tillträder sin tjänst på Rikshem i maj. Kristoffer kommer att ansvara för bolagets fastigheter i Västerås omfattande drygt 2 000 lägenheter.   

Rikshem har närmare 400 lägenheter i produktion och planerad produktion i Västerås, som är en av Sveriges mest expansiva regioner. 

– Västerås växer i snabb takt och tillsammans med medarbetarna kommer Kristoffer med sin breda erfarenhet och djupa kunskap inom fastighetsförvaltning vara en viktig drivkraft för utvecklingen och förvaltningen av Rikshems fastighetsbestånd i Västerås. Jag är glad att Kristoffer valt Rikshem och ser fram emot att få arbeta tillsammans, säger Fredrik Edlund, förvaltningschef Rikshem.

– Jag har 15 år i branschen och tar med mig kundservice och effektivisering in i den nya rollen på Rikshem. Jag ser fram emot att bidra till samhällsutvecklingen genom att skapa och förvalta hållbara attraktiva boenden och livsmiljöer i Västerås, säger Kristoffer Holgersson, tillträdande fastighetschef Rikshem i Västerås.

Linda Forsell, tidigare fastighetschef i Västerås, har tillträtt rollen som fastighetschef för Rikshem i Uppsala.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Jennie Wolmestad, kommunikationschef, 070-687 18 57, jennie.wolmestad@rikshem.se