Rikshem.se använder cookies för att ge dig bästa möjliga användarupplevelse. Jag vill läsa mer.

Peter Skeppström blir Press- och PR-ansvarig på Rikshem

aug 26, 2021 11:36 - Pressmeddelande

Peter Skeppström, tidigare Planeringschef på Hyresgästföreningen, tillträder tjänsten som press- och pr-ansvarig hos Rikshem. Tjänsten är nyinrättad och Peter tillträder den 1 september.

Peter Skeppström har en lång bakgrund inom press och kommunikation. Närmast kommer han från Hyresgästföreningen och Regeringskansliet där han har arbetat med politik, press och kommunikation.  

– Peters erfarenhet av traditionellt pressarbete, förståelse för den politiska världen och genuina intresse för kommunikation och dess nytta är något som kommer vara positivt för Rikshem. Jag ser fram emot att tillsammans med Peter utveckla bolagets kommunikationsarbete, säger Jennie Wolmestad, kommunikationschef på Rikshem.

– Rikshem är ett av Sveriges största privata fastighetsbolag med en framåtlutad och ansvarstagande roll. Jag är en driven person och vill vara med och stärka upplevelsen av Rikshem som ett närvarande bolag i så väl bostadsdebatten som lokalt där man verkar, säger Peter Skeppström.

Som press- och pr-ansvarig kommer Peter Skeppström att ansvara för bolagets press- och medierelationer samt pr-aktiviteter. Han tillträder sin tjänst 1 september 2021.  

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Jennie Wolmestad, kommunikationschef, Rikshem: 070-687 18 57, jennie.wolmestad@rikshem.se