Sonja Ståhl Fastighetschef Rikshem Helsingborg .jpg

Rikshem rekryterar ny fastighetschef i Helsingborg

mars 15, 2022 14:00 - Pressmeddelande

Rikshem har rekryterat Sonja Ståhl som fastighetschef i Helsingborg. Sonja kommer närmast från Willhem och tillträder sin tjänst på Rikshem i början av juni. Sonja kommer att ansvara för bolagets fastigheter i Helsingborg omfattande drygt 3500 lägenheter.

Helsingborg är en av Rikshems största orter i Sverige med ett brett bestånd av lägenheter fördelat på 15 områden i staden.

- Jag ser fram emot att påbörja min resa på Rikshem som är ett framåtlutat bolag med höga ambitioner där jag hoppas att jag med mina erfarenheter kan bidra till utveckling. Rikshem är det ett av de största fastighetsbolagen i Helsingborg vilket innebär ett betydelsefullt ansvar. Jag ser fram emot att tillsammans med mina engagerade medarbetare nå våra mål i alla perspektiv, inte minst kundperspektivet säger Sonja Ståhl, tillträdande fastighetschef Rikshem i Helsingborg.

Sonja Ståhl fick 2018 utmärkelsen ”Årets Unga Fastighetskvinna” med motiveringen ”Årets Unga Fastighetskvinna drivs av sin övertygelse att nya idéer och synsätt är avgörande för att förändra samhället….”

- Vi vill att Rikshem ska bidra till goda insatser för samhället. Med Sonjas erfarenheter och väl dokumenterade drivkraft kommer hon tillsammans med våra medarbetare att kunna utveckla förvaltningen av Rikshems fastighetsbestånd i Helsingborg. Jag är glad över att en talang som Sonja har valt Rikshem och ser fram emot att få arbeta tillsammans, säger Fredrik Edlund, förvaltningschef Rikshem.

Dokument