Valsta 3 184 DSF8478

Märsta Port

Märsta Port är ett nyutvecklat område med närhet till naturen. Här bor du i närheten av Steningeviks badplats och Midgårdsvallen med fotbollsplaner, BMX-bana, friidrottsarena, utomhusbassänger och simhall. I Märsta Port har Rikshem hyreslägenheter om ett rum och kök till tre rum och kök.

I området Märsta Port finns en blandning av nyare bostadsrätter, hyresrätter och småhus. Här i det nyutvecklade området har Rikshem två moderna hus från 2016. Lägenheterna har genomgående hög standard med ekparkett och ljusa materialval. Köken är utrustade med diskmaskin och inbyggd mikro. Du som bor i våra lägenheter i Märsta Port kan njuta av balkong eller terrass.

Hyra lägenhet och bo i Märsta Port 

Valsta centrum ligger i närheten och har ett brett utbud av butiker och service. Här finns bland annat apotek, vårdcentral, tandläkare, butiker, gym och restauranger. En liten bit ifrån finns Märsta centrum med ett utbud av apotek, bibliotek, vårdcentral, tandläkare, butiker, gym och restauranger. I närområdet finns för-, låg-, mellan- och högstadieskolor. På gångavstånd från området ligger Kunskapens Hus där Arlandagymnasiet är etablerat.

Kommunikationer i Märsta

I Märsta Port bor du på utmärkt pendlingsavstånd till flera centrala punkter. Bussförbindelserna till Märsta station, Märsta centrum, Valsta centrum och Sveriges äldsta stad Sigtuna är goda. Från Märsta station går tåget till Stockholm och Uppsala flera gånger i timmen. Arlanda ligger alldeles i närheten.

 • Valsta gårdsväg 10 & 14

  Valsta gårdsväg 10 & 14

  Valsta 3:184
  Hyresrätter
  Byggnadsår
  2016
  Antal våningar
  7
  Antal lägenheter
  82
  Lägenhetsstorlek
  1-3 rum och kök

  Moderna lägenheter med hög standard som ekparkett, diskmaskin, inbyggd mikro och ljusa materialval. Samtliga lägenheter har balkong eller terrass. 

  Lägenheterna förmedlas via Bostadsförmedlingen i Stockholm. Parkeringsplatser finns att hyra via Rikshems bostadskö.