Årsta

Uppsala Årsta

I populära stadsdelen Årsta bor du med direkt närhet till trevliga promenadstråk och grönområden. Du har också bekvämt avstånd in till Uppsalas stadskärna.

Stadsdelen Årsta ligger i den nordöstra delen av Uppsala, mellan Gränbystaden och Fyrislund. Rikshems seniorbostäder har en gemensamhetslokal som är belägen på Fyrislundsgatan, i direkt anslutning till Årstagården. I området finns allt du behöver på bekvämt avstånd, som livsmedelsbutik, vårdcentral, träffpunktsverksamhet, restaurang och kafé. 

Hyra lägenhet och bo i Årsta

Uppsala centrum ligger på bekvämt avstånd, endast cirka fyra kilometer bort. Från Årsta finns goda kommunikationer in till centrala Uppsala där du med lätthet tar dig vidare till andra närliggande områden.

 • Fyrislundsgatan 64

  Fyrislundsgatan 64

  Årsta 96:1
  Hyresrätter
  Byggnadsår
  1971
  Ombyggnadsår
  2008
  Antal våningar
  6
  Hiss
  Ja
  Antal lägenheter
  40
  Lägenhetsstorlek
  1-2 rum och kök 41-73 m2

  Här finns 40 moderna och förnyade seniorbostäder med gemensamhetslokal för dig över 65 år. Lägenheterna är byggda med öppen planlösning som ger god tillgänglighet. Badrummen är rymliga med helkaklade väggar och klinkergolv.

 • Fyrislundsgatan 62

  Fyrislundsgatan 62

  Årsta 96:1
  Samhällsfastigheter
  Antal lägenheter
  117
  Lägenhetsstorlek
  1-2 rum och kök

  Årstagården, Fyrislundsgatan 62. Stödboende och vårdboende. Hyrs ut till Uppsala kommun som i sin tur hyr ut bostäderna i andra hand till de boende.

 • Mariedalsgatan 1 a - c

  Mariedalsgatan 1 a - c

  Årsta 106:3
  Samhällsfastigheter
  Antal lägenheter
  5
  Lägenhetsstorlek
  1 rum och kök

  Boktryckaren, Mariedalsgatan 1 A-C. Stödboende. Hyrs ut till Uppsala kommun som i sin tur hyr ut bostäderna i andra hand till de boende.

 • Hjortrongatan 5

  Årsta 93:1
  Samhällsfastigheter
  Antal lägenheter
  5
  Lägenhetsstorlek
  1 rum och kök

  Stödboende som hyrs ut till Uppsala kommun som i sin tur hyr ut bostäderna i andra hand till de boende.