Elinebergsplatsen 5

Nyrenoverade lägenheter på Elineberg

Rikshem har renoverat delar av bostadsområdet Elineberg med syfte att skapa en tryggare och trivsammare boendemiljö för våra hyresgäster.

Nu är höghusen på adressen Elinebergsplatsen 8–10 renoverade. Här har vi lägenheter i olika storlekar och för livets olika faser. Storlekarna på lägenheterna varierar från ettor, tvåor, treor till fyror, samtliga med kök och bad. Samtliga renoverande lägenheter har inretts med ljusa, kaklade kök, rostfria vitvaror, glaskeramikhäll, inbyggd varmluftsugn och diskmaskin.

De helkaklade badrummen har klinkergolv och är utrustade med handdukstork, tvättmaskin och torktumlare. Samtliga renoverade lägenheter har nya, ljusa ytskikt med målade väggar och ekparkett i alla övriga rum. Lägenheterna på plan 2 till 12 har balkong. De lägenheter som ligger på bottenplan har uteplats.

Vill du bo här? Anmäl ditt intresse redan i dag. 

Se lediga lägenheter på Elineberg!

Funktionellt, tryggt och trivsamt boende

De fem höghusen som byggdes mellan åren 1954 och 1966 renoveras nu i etapper. Som långsiktig fastighetsägare är det vårt ansvar att ta hand om och se till att fastigheterna är i gott skick. Vi ser till att ditt hem även i fortsättningen ska vara funktionellt, tryggt och trivsamt. I samband med renoveringen minskar vi även vår negativa påverkan på miljön och skapar ett hållbarare sätt att bo.   

Ett tryggare bostadsområde

I samband med renoveringarna på Elineberg kommer vi även att fokusera på trygghet och säkerhetsåtgärder i bostadsområdet. Alla entréer byggs om med integrerad belysning samt ett heltäckande passagesystem för både källare och entréer. Vi kommer dessutom att renovera källare och sätta in nya säkerhetsklassade källarförråd.

Nyrenoverade bostäder

De lägenheter som har renoverats på Elineberg har fått nytt kök med rostfria vitvaror, kakel och klinker i badrum/WC. Nya ytskikt med målade väggar och parkettgolv. Alla lägenheter utrustas med tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin. De renoverade lägenheterna finns i husen på Elinebergsplatsen 8-10. I de övergripande renoveringsåtgärderna ingår bland annat fasader, nya entréer och nya hissar. Nya stammar, renovering av balkonger/loft, renovering av källare.

Kommun:
Helsingborg
Område:
Elineberg
Adress:
Elinebergsplatsen 8-10
Boendeform:
Hyresrätt
269 lägenheter

Kontakta Rikshem i Helsingborg

Hortensiagatan 6
256 68 i Helsingborg

Besökstider tisdagar kl 9.00-12.00 och torsdagar klockan 13.00-16.00.

Tel: 010-70 99 200

E-post: info.helsingborg@rikshem.se

Elineberg Centrum Helsingborg 5