Nyrenoverade lägenheter på Elineberg

Rikshem renoverar Elinebergs höghus för att skapa en tryggare och trivsammare boendemiljö för våra hyresgäster. Just nu har vi ett antal nyrenoverade lägenheter lediga som du kan anmäla ditt intresse för.

Vill du flytta in i en renoverad och ljus lägenhet?

Vi hyr nu ut 1:or, 2:or, 3:or och 4:or. Alla nyrenoverande lägenheter har ljusa kök med kakel, rostfria vitvaror, glaskeramikhäll, inbyggd varmluftsugn och diskmaskin.

De helkaklade badrummen har klinkergolv, och är utrustade med handdukstork, tvättmaskin och torktumlare. Alla lägenheter har nya ljusa ytskikt med målade väggar och ekparkett i alla övriga rum. Lägenheterna på plan 2-12 har balkong och lägenheter på bottenplan har uteplats.

De första lägenheterna är klara för inflytt i mars 2023 så anmäl ditt intresse redan idag!
Se lediga lägenheter på Elineberg!

Bo här

Nu ges det möjlighet till att bo här i våra nyrenoverade lägenheter med Helsingborgs bästa sundsutsikt. Vid klart väder ser du hela Öresund. De första nyrenoverade lägenheterna är klara för inflyttning i mars 2023. För att få information fortlöpande om renoveringen och området anmäl ditt intresse för området Elineberg när du söker!

Om du inte redan står i vår bostadskö, anmäl dig här

Ett funktionellt tryggt och trivsamt boende

De fem höghusen som byggdes mellan 1954 och 1966 renoveras nu i etapper. Som långsiktig fastighetsägare är det vårt ansvar att ta hand om och se till att fastigheterna är i gott skick för att ditt hem även i fortsättningen ska vara funktionellt, tryggt och trivsamt. I samband med renoveringen minskar vi även vår negativa påverkan på miljön och skapar ett hållbarare sätt att bo.   

Beskrivning av renoveringen

Byggnaderna och lägenheterna på Elineberg kommer att omfattas av en genomgående renovering. Alla lägenheter får nytt kök med rostfria vitvaror, kakel och klinker i badrum/WC. Nya ytskikt med målade väggar och parkettgolv. Alla lägenheter utrustas med tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin.

I de övergripande renoveringsåtgärderna ingår bland annat fasader, nya entréer, nya hissar, nya stammar, renovering av balkonger/loft, renovering av källare.

En utförlig beskrivning av renoveringen finns med i godkännandehandlingen som skickas ut till hyresgästerna i respektive hus när renoveringen blir aktuell.

Kommun
Helsingborg
Område
Elineberg
Adress
Elinebergsplatsen 2-10
Boendeform
Hyresrätter
269 lägenheter
1/7 Balkong
2/7 Hall
3/7 Kök
4/7 Toalett
5/7 Vardagsrum mot kök
6/7 Vardagsrum
7/7 Öppet mellan kök och vardagsrum

Ett tryggare bostadsområde

I samband med renoveringarna på Elineberg kommer vi även att fokusera på trygghet och säkerhetsåtgärder i bostadsområdet. Alla entréer byggs om med integrerad belysning samt ett heltäckande passagesystem för både källare och entréer. Vi kommer dessutom att renovera källare och sätta in nya säkerhetsklassade källarförråd.

I närheten

Rikshem i Helsingborg

Vid frågor om våra områden eller lägenheter i Helsingborg är du välkommen att kontakta oss.