Hagalund

Som långsiktig fastighetsägare är det vårt ansvar att ta hand om och se till att våra fastigheter är i gott skick för att ditt hem ska vara funktionellt, tryggt och trivsamt. På Hagalundsgatan 23-41 är såväl byggnader som lägenheter i behov av renovering och därför planerar vi nu för ett stambyte.

Vi planerar att utföra ett stambytet i samtliga lägenheter på Hagalundsgatan 23-41. Ett stambyte innebär att rör och ledningar som transporterar tappvatten och avloppsvatten till och från huset byts ut. I samband med stambytet kommer även badrum/WC att renoveras samt en ny blandare i köket att sättas in.

Tidplan för renoveringen

Vi har ännu inte en exakt tidplan för när stambytet kommer att påbörjas, vi
återkommer med information om det. Det är totalt 442 lägenheter som ska
renoveras och vi planerar att göra det i etapper med ett till två trapphus åt gången. Du som är hyresgäst hos oss kommer i god tid att får mer detaljerad information om renoveringen och vad den innebär för dig.

Beskrivning av renoveringen

Lägenheterna på Hagalundsgatan kommer att omfattas av stambyte och badrumsrenovering. Alla badrum/WC får nytt kakel, ny toalettstol, nytt tvättställ, nytt badrumsskåp med spegel, ljusramp och eluttag samt ny kran i köket.

I samarbete med samrådsgruppen Hagalund kommer utformningen justeras något jämfört med bilderna nedan:
• De öppningsbara duschdörrarna ersätts med en fast duschvägg.
• Badkar kommer att erbjudas där det får plats.
• En stående bård på väggen i mörk kulör kommer att finnas vid duschen.
• En vägghängd toalettstol kommer att monteras i de små badrummen för att frigöra mer plats.
• Handdukstorkens placering är ännu inte bestämd.

En utförlig beskrivning av renoveringen finns med i den broschyr som skickas ut till hyresgästerna i respektive hus.

Kommun
Stockholm
Område
Hagalund
Adress
Hagalundsgatan 23–41
Boendeform
Hyresrätter
442 lägenheter

Renovering och modernisering

En del av lägenheterna i Hagalund kommer att genomgå en större renovering och modernisering. För dig som är hyresgäst hos oss kan vi erbjuda direktflytt till en av dessa nyrenoverade lägenheter. 

Är du intresserad av en helrenoverad lägenhet är du välkommen att kontakta oss för att få mer information och registrera en intresseanmälan.

1/3 Matplats med ekparkettgolv
2/3 Hall med ljusa väggar
3/3 Sovrum med ekparkettgolv och ljusa väggar

Hagalund i Solna

På höjden med strålande utsikt både in mot stan och ut mot de norra förorterna reser sig Hagalund i Solna. Här finns våra ljusa och välplanerade lägenheter med en utsikt som slår det mesta i Stockholms närhet.

Solna huserar, bland mycket annat, multiarenan Friends Arena och Skandinaviens största shoppingcenter Mall of Scandinavia. Den stora och härliga Hagaparken ligger intill bostäderna, där du till exempel kan besöka Fjärilshuset eller utnyttja grönområdena för träning eller picknickar.

Rikshem i Stockholm

Vid frågor om våra områden eller lägenheter i Stockholm är du välkommen att kontakta oss. För lediga lägenheter se Bostadsförmedlingen i Stockholm.