Trygga och trivsamma bostäder

Som långsiktig fastighetsägare är det vårt ansvar att ta hand om och se till att fastigheterna är i gott skick för att ditt hem även i fortsättningen ska vara funktionellt, tryggt och trivsamt. Våra bostäder på Holmvägen 4–20 genomgår därför just nu en större renovering.

Lägenheterna får bland annat nya kök och badrum, nya fönster, nya ytskikt samt nya säkerhetsdörrar. Vi kommer även att byta vattenledningar, elinstallationer, ventilation och avloppsstammar för att skapa hållbara och trivsamma lägenheter. Samtidigt kommer vi genomgående att måla trapphus och sätta upp postboxar i anslutning till entrén. Totalt renoveras 78 lägenheter.

Tillskapande av nya lägenheter

Vi kommer också att under projektets gång tillskapa ett antal nya lägenheter i bottenplan där det tidigare varit garage. Detta gör vi för att utveckla våra fastigheter för ett så inbjudande, tryggt och hemtrevligt område som möjligt. 

Arbeten pågår

Arbetena påbörjades med renovering på Holmvägen 4 i en första etapp, och har därefter fortsatt trapphus för trapphus på Holmvägen 6, 8 och har nu kommit till Holmvägen 10.

I närheten

Vilunda i Upplands Väsby

På Holmvägen bor du nära både naturen och Väsby Centrum som erbjuder restauranger och butiker. Till Upplands Väsby pendeltågsstation är det cirka 15 minuters promenad.

Vilunda är ett barnvänligt område, med nybyggda skolor i närheten. I området hittar du bland annat ett fräscht badhus med vattenrutschbanor för barnen.

Rikshem i Upplands Väsby

Vid frågor om våra områden eller lägenheter i Upplands Väsby är du välkommen att kontakta oss. För lediga lägenheter se Bostadsförmedlingen i Stockholm.