Elin Sjöstrand.jpg

Rikshem anställer projektchef

maj 29, 2018 07:30 - Pressmeddelande

Rikshem har rekryterat Elin Sjöstrand som Chef Projekt. Elin har en gedigen erfarenhet från både fastighets- och byggbranschen och kommer närmast från Riksbyggen där hon innehaft dubbla roller som Regionchef Bostad Öst samt tf Produktionschef inom affärsområdet bostad. 

Elin har 20 års erfarenhet från fastighets- och byggbranschen, bland annat som regionchef, områdeschef och fastighetsanalytiker på Graflunds samt fastighetschef på Mälardalens högskola.

– Som en av Sveriges största fastighetsägare har Rikshem en viktig roll i utvecklingen av ett hållbart samhälle och jag är imponerad av företagets arbete med att integrera både affärsmässig och hållbar tillväxt i sin affär, något som också ligger mig varmt om hjärtat. Jag ser fram emot att tillsammans med övriga medarbetare fortsätta att positionera Rikshem som utvecklare av både attraktiva och hållbara boendemiljöer samt de så viktiga samhällsfunktionerna där Rikshem verkar, nämligen skola och omsorg, säger Elin Sjöstrand.

– Jag ser fram emot att välkomna Elin Sjöstrand som chef över projektverksamheten på Rikshem. Elins erfarenhet kombinerat med hennes driv, engagemang och nytänkande kommer att bidra till att Rikshem tar viktiga steg, både i utvecklandet och i genomförandet samt ytterligare driva mot en än mer hållbar affär tillsammans med vår förvaltning, säger Petter Jurdell, Chef Affärs- och hållbarhetsutveckling, Rikshem.

Elin Sjöstrand ansluter till Rikshem i november 2018.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Petter Jurdell, Chef Affärs- och hållbarhetsutveckling, Rikshem: 010-70 99 393

petter.jurdell@rikshem.se

Jennie Wolmestad, Kommunikationschef, Rikshem: 070-687 18 57, jennie.wolmestad@rikshem.se