Rikshem.se använder cookies för att ge dig bästa möjliga användarupplevelse. Jag vill läsa mer.

Rikshem förvärvar projektfastighet i Upplands-Bro

dec 20, 2018 13:23 - Pressmeddelande

Rikshem har förvärvat ytterligare en projektfastighet i Upplands-Bro. Projektfastigheten innefattar en nyproducerad förskola och ligger i anslutning till det vårdboende som tidigare under året förvärvades av Rikshem. Förskolan uppförs av Odalen Fastigheter och ett 20-årigt hyresavtal har tecknats med Upplands-Bro kommun.

Genom förvärvet utökar Rikshem sitt bestånd av samhällsfastigheter i Upplands-Bro. Den nya förskolan uppförs i anslutning till den projektfastighet med vårdboende som Rikshem förvärvade i juni i år. Båda fastigheterna uppförs av Odalen Fastigheter och ska stå färdiga under 2019.

- Vi arbetar nära kommunerna och våra samarbetspartners för att utveckla moderna samhällsfastigheter som möter samhällets behov. Genom förvärvet kan vi erbjuda förskola och vårdboende som angränsar till varandra, vilket är positivt för utvecklingen i området samtidigt som det skapar fördelar i förvaltningen, säger Fredrik Edlund, Regionchef för Mälardalen på Rikshem.

Rikshem tillträder vid färdigställande under 2019.

- Vi är glada över det samarbete vi har med Rikshem som är en stabil och långsiktig köpare och förvaltare av våra moderna samhällsfastigheter. Att Rikshem köpte förskolan som angränsar till vårdboendet kändes naturligt. Som vi sagt tidigare så delar vi vision och ambition om framtidens samhällsfastigheter där kvalitet och långsiktighet alltid är främsta fokus, säger Alex Mabäcker, vd för Odalen Fastigheter.

Dokument

Release (pdf)

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Fredrik Edlund, Regionchef Mälardalen, Rikshem: 010-70 99 338, fredrik.edlund@rikshem.se

Frida Löwengren, Kommunikatör, Rikshem: 072-050 73 54, frida.lowengren@rikshem.se

Alex Mabäcker, vd, Odalen Fastigheter: 070-888 18 17, alex@odalenfastigheter.se