Rikshem.se använder cookies för att ge dig bästa möjliga användarupplevelse. Jag vill läsa mer.

Rikshem rekryterar Fastighetschef till Umeå

jan 29, 2019 13:36 - Pressmeddelande

Rikshem har rekryterat Johan Brändström som fastighetschef för Umeå. Johan kommer närmast ifrån Umeå Energi där han har haft ett antal seniora roller, senast som avdelningschef för Affär & Produkt. Johan är utbildad civilingenjör i energiteknik vid Umeå Universitet.

Rikshem vill växa i Umeå och har höga ambitioner om att driva en affärsmässig och hållbar förvaltning där fastighetschefen leder den lokala och regionala utvecklingen framåt. Johan Brändström har gedigen erfarenhet inom energi- och fastighetsområdet samtidigt som han är väletablerad i regionen med ett stort lokalt nätverk.

- Det känns otroligt kul och spännande med det uppdrag jag fått hos Rikshem. Jag har jobbat med fastighetsrelaterade produkter och tjänster under de senaste 10 åren och har god insikt i utvecklingsmöjligheter för fastigheter ur ett hållbarhetsperspektiv. Jag ser verkligen fram emot att lära känna teamet i Umeå och driva förvaltning och utveckling i regionen, säger Johan Brändström.

Johan Brändström blir en del av regionledningen för Norra Sverige som leds av Anna-Karin Eriksson:

- Vi är mycket glada över att knyta Johan till regionledningen för Norra Sverige. Med sin bakgrund och kompetens blir Johan en tillgång för utveckling såväl regionalt som lokalt. Vi vill växa i Umeå genom utveckling både av nya och befintliga områden. Johans engagemang för energieffektivisering ligger helt i linje med vårt hållbarhetsarbete säger Anna-Karin Eriksson, regionchef, Norra Sverige, Rikshem

Johan Brändström ansluter till Rikshem i april.

Dokument

Release (pdf)

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Anna-Karin Eriksson, Regionchef Region Norra Sverige, Rikshem: 010-70 99 322, anna-karin.eriksson@rikshem.se

Frida Löwengren, Kommunikatör, Rikshem: 072-050 73 54, frida.lowengren@rikshem.se