Rikshem.se använder cookies för att ge dig bästa möjliga användarupplevelse. Jag vill läsa mer.

Christina Fernström blir finanschef på Rikshem

aug 20, 2019 15:52 - Pressmeddelande

Christina Fernström, idag tillförordnad finanschef på Rikshem, utses till permanent finanschef på bolaget.

Christina Fernström har arbetat på Rikshem som tf finanschef sedan hösten 2018. Dessförinnan har hon arbetat som interimskonsult inom finansområdet, bland annat som finanschef för Plantagen och Aleris. Hon har också varit finanskonsult på E&Y, CFO på Jernhusen och finanschef på Fastighets AB Tornet. Christina Fernström är civilekonom från Stockholms universitet.

- Under min tid som tf finanschef på Rikshem har jag konstaterat att detta är ett bolag med goda framtidsutsikter och kompetenta medarbetare. Det känns jätteroligt att få förtroendet att vara kvar som finanschef på permanent basis, säger Christina Fernström, ny finanschef på Rikshem.

- Christina Fernström har under sin korta tid i bolaget gjort mycket goda insatser och har blivit en uppskattad medarbetare. Hennes långa erfarenhet från finansområdet inom olika branscher är något som Rikshem kommer att ha stor nytta av och jag är mycket nöjd med att Christina nu blir permanent finanschef på Rikshem, säger Anders Lilja, CFO på Rikshem.

Christina Fernström övergår till sin permanenta tjänst omgående. I rollen ingår bland annat ansvar för Rikshems upplåning och finansstrategier samt ansvar för investerarrelationer.

Dokument

Release (pdf)

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Christina Fernström, finanschef, Rikshem: 010-70 99 316, christina.fernstrom@rikshem.se

Anders Lilja, CFO, Rikshem: 010-70 99 308, anders.lilja@rikshem.se